gunesveguney Burcuburcuylz Birdaha ki ay alcam nasipse mamajoo yada şansinoh düşünüyorum canım phılıps çok pahalı geldi o kadar veremıycem
Lulemom Burcuburcuylz ben kiwi aldım daha kullanmadım ama. Lazım olucak mı olmicak mı bilmediğimden bulunsun evde diye ucuz olsun dedim. Eğer iş görmezse ve ihtiyacımda olursa o zaman kaliteli bişi alırım. Gerçi bu da iş görür belki bilmiyorum 🤷♀️
gunesveguney Burcuburcuylz onu da çok duruyorum aslında ya hiç araştırmadım illa pahalı yada bilindik markaya da gerek yok yorumlara bakarak almayı düşünüyorum bende, oda olabilir
Pelooo Burcuburcuylz kiwi bence iyi değil aslında bence pompa iyi değil göğüslerim hala pompa deyince acıyo sütüm gelmedi kiwi yi kullandık çanim çok yandı belkide biz bilemedik kullanmayı
MihrimahBaybars E bebekte babyplus manuel aldım ben. Arkadaşım elektriklere göre daha iyi el biraz yoruluyor ama gayet memnunum dedi. Bende ondan aldım. Gayet de uygun . 50 lira falan bir şey. Bayağı işini görüyor
Burcuburcuylz seldaas göğüste süt birikiyor diyorlar ondan almak lazım galiba bende emin olamamıştım sonradan almaya karar verdim
Mom0891 seldaas aslında süt durumuna bağlı 😕sütünüz az geliyorsa ve çalışmıyorsanız pek ihtiyaç olmuyor onun yerine el ile de sağabilirsiniz🌸
Mom0891 Burcuburcuylz canım ben kiwi aldım.Hem uygun hem kullanışlı🌸Birde süt saklama poşedi aldım biriken sütümü sağıp dolaba koyarım
Burcuburcuylz Mom0891 teşekkür ederim aynen uygun fiyatlı bende onu almayı düşünüyorum uygun diye işe yaramazsa artık başkalarına bakarız ☺️
twinsmom00 Kiwi almıştım ama yara yaptı göğsünüz büyükse kiwi hic ise yaramıyor. Sıkışıyor meme ve ordaki süt akma yerine vakumla carptıkca yüzüldu kanadı cok canım yandı. lansinoh ciftli aldim suan cok rahat sağiyorum ikizlerim kuvezdeler..