DenizOcakLafc NaimeYilmaz geçmiş olsun canım gözün aydın 🙏 Allah analı babalı büyütsün oğluşunu öpüyorum 😊
Sinemelik NaimeYilmaz Gözün aydın güzel anne.. kavuştun yavruna sağlığınız mutluluğunuz daim olsun..🙏🏻😊
FulYasin01 NaimeYilmaz Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah, okurken çok duygulandım gerçekten seninle birlikte sanki o anı yaşadım gibi ağzına sağlık. 🤗😍😍
Melikeb19 Gözün aydınnn Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun güzel bir hayatı olsun darısı bizlere canım inşallah♥️♥️♥️
Tugbamete NaimeYilmaz hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin valla yazdıklarını okuyunca cesaret aldım en güzelide sağlıkla kuzuna kavuşman darısı başımıza inşallah 😊😊
Gizemvencoglu NaimeYilmaz Allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel yazmışsın ☺️ İnşallah tez zamanda sütünde gelir beslersin oğluşunu 🙏🏼 kendi doktorumdan galactago damlayı duymuştum denemediysen öneririm ☺️
Zuhal2205 NaimeYilmaz okurken kendimi senin yerine koydum çok duygulandım :) Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌸
Deletedmom18 NaimeYilmaz amin inşallah canım sende minik prensini hayırlısı ile büyütmen dileği ile 😘😘😘😘