Dilarayatkin Aynur-13 bende yaptıracaktım covid oldum yaptıramam doğumada 1 ay kaldı yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum bu saatten sonra yaptırmasammı diyorum kararsız kaldım inşallah bi sorun olmaz bendede
Denizcyc Aynur-13 Benim 31+3 haftalıkken 1960 grmdı. Doktor öyle bir şey söylemedi sadece benim ve eşimin boylarını sordu ikimiz de uzunuz. Normal olduğunu söyledi. Ama karbonhidrat çok faydalı bir şey değil tabi abartmamak lazım ama korkacak bir durum yok bence. Doktor bana olumsuz bir şey söylemedi.
Aynur-13 Denizcyc yok zaten hiç karbonhidrat beslenmiyorum desem yeridir çok nadir pilav makarna yerim börek hamurişi de aynı şekilde yaz olduğu için meyve çok tüketiyorum onun dışında paketli gıda da tüketmiyorum
zllcnlky Aynur-13 30+6 da 1650 kiloydu bana normal dedi doktorum. Sizin kilonuzla ilgili demiş olabilir mi, daha önce bana benim için demişti,hizli kilo almışsın böyle devam etme diye.
Aynur-13 Dilarayatkin bence yaptırma eğer aşırı kilo alımın yoksa zaten bitmiş bişey kalmamış sağlık ocağında kan verirsin şekerine de bakarlar problem görürlerse yönlendirirler onlar zaten
Dilarayatkin Aynur-13 9kilo aldım toplamda zaten doğumada 1 ay var ilk hamileliğimde yaptırmıştım çıkmadı yaptırmayım o zaman bende
Aynur-13 Dilarayatkin kilo alımınız gayet iyi bence ikinci hamileliğinizse ve ilkinde de sorun olmadıysa gerek yok o zaman
Gizem_34 Aynur-13 yazın iştah kesiliyo herkes daha cok meyve vs tüketiyo uyarmak amaçlı söylemiştir gebelik şekeri olmasın diye herhalde