Fatma_kurt19 Evet bugün itibariyle 36+6 olduk teyzeleri bizim ki pek beklemek istemiyor arada bir sancılarım da oluyor inşallah doğum yakın🤲🏻🤲🏻
Mom8899 Fatma_kurt19 2 gün var aramızda 36+4 olduk biz de ☺️ Erken mi geç mi gelir bilemem ama sağlıkla vaktinde gelsin inşallah 🥰
Juniorbaby1 Fatma_kurt19 günümüz aynı en azindan 38 i görmek istyrm aşağıda yanma ağrı batma hissi var bazen bi tutuyor yürürken acıtıyor dün acile gittim alttan muayene edecekti bırakmadım ultrasonda bebek assahi baskı yapıyor dedi doktor her hafta kontrole düzenli gel dedi
Gunes_84 Fatma_kurt19 Bende 36+6 ama tık yok sadece yanma var altımda anlamadım onu da. Kaşıntıyla birlikte. Rahim büyüyor sanırım ondan. Sağlıkla bir avazda gelsinler inşallah 🙏🏼
Goxun Fatma_kurt19 benden hiç süt gelmiycekmiş gibi hissediyorum nedense 🙄 ne zaman gelmeye başlıyo süt yenimi başladı sizde
Gunes_84 Juniorbaby1 arada bende de oluyor. Cuma günü çatı muayenesi yapacakmış doktor 🤦🏼♀️ Hiç istemiyorum ama 37. Haftada yapıyormuş maalesef
Gunes_84 Juniorbaby1 bende korkuyorum ama yapılması gerekiyormuş. Doktoro da dedim çok korkuyorum diye korkulcak hiç bir şey yok kuzum dedi. İçimden dedim sana hava hoş giren bana girecek