Panda3101 elfmoom yorgun,bazen halsizlik hissedebilecegin ve sabırsızlıkla gelmesini bekleyeceğin uzun zorlu maratona sende hoşgeldin 🤣🤣🤣🤲🤲 sağlıkla dünyaya gelsin İnşallah
elfmoom Panda3101 amiiinnn:) yerim ben o zorluklarııı:) bebeğimiz olsun diye hsg çektirip , kontrast madde alerjisi ve ağır sepsis geçiren günlerce anestezi yoğun bakımda kalan biri olarak ben o günleri görmeyi çok istiyorum:)))))
Kuzucuklar elfmoom hayırlı olsun canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucagına almayı da nasip etsin inşallah 🤲😊
gunesveguney elfmoom Ayyy kendi öğrendiğim gün geldi aklıma aynı test ile yapmıştım 😍😍😍 hamilesin canım hayırlı olsun kan ver hemen
elfmoom gunesveguney yaaaa 🥰🥰 siz kaç aylıksınız :) çok teşekkür ederim çok sağ olun:) bir kaç saat sonra test yaptırmaya gideceğim😍🙏🏻
Panda3101 elfmoom amin inşallah Rabbim sana bağışlasın 🧿🧿🧿🤲🤲ama size tavsiyem ailelere ilk üç hicbirsey demeyin.Cidden çok nazar oluyor.
gunesveguney elfmoom 22+6 haftalık oldum canım 😍 inşallah sağlıklı ilerler hayırlısıyla kucağıma almakta nasip olur 😍
handenur__ elfmoom hayırlı olsun kuzum bende böle yaptım test ikinci silik çıkmıştı kan testi verdim 300 çıktı degerim pozitif yani şimdi 5 haftaligim çok güzel duygular sağlıklı kucağına almayı nasip etsin rabbim 🥰🥰
elfmoom Panda3101 ben de söylemek istemiyorum ama eşim çok ısrarcı bu konuda. ben sadece annelere haber vermek istiyorum o da akciğer ve karaciğerimde kronik rahatsızlığım var pıhtılaşma sorunum var diye en azından destek olurlar
Seymaa30 Panda3101 gerçekten çok doğru ya bizde tüp bebek yaptırdığımız için biliyorlardı artık nazara mı geldi bilmiyorm 2 aylıkken kaybettim😌
eeebruuu elfmoom canım var çünkü bende normal test yaptığımda böyle çıkmıştı hemen kan test verdim 4 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim 🥰
eeebruuu elfmoom o heyecan bambaşka canım anlarım ya ben istiyordum zaten ama hemen olmaz diye düşünüyordum baktım adetimi erken olurum erken adet de olmadım adetime 3 gün kala yaptım baktım ilk çizgi böyleydi eşimle dayanamayıp özel hastane de kan verdik ki değerlerim yüksek çıktı hemen vakit kaybetmeden kan ver canım 🥰 rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺️
meltemonen elfmoom uyuma zaten kalk :) artık Annesin 🤗 bende 1,5 yıl sonra gebe kalmış biri olarak senin adına da çok sevindim canım 🥰 şuan biz 13+0 ız 👶 Rabbim sağlıkla sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
elfmoom meltemonen yaaa 🥰🥰 nasıl içim kıpırdandı anlatamam 😍 hala inanmıyorum eşim gelsin de kan verelim diye deliriyorum🤭 gerçekten miii , çok sevindim sizin içinn 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😇 meleğinizi sağlıkla alın kucağınıza inşallah 😍
Aybuss Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Endişeli günlere hoş geldin 🤭 Asıl telaşe şimdi başlıyor… Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat isteyen herkese Salih, Saliha evlâtlar nasip etsin ❤️
elfmoom Aybuss Yüce Allahımın kudreti öyle sonsuz öyle yüce ki tam 1 yıl sonra evlilik yıl dönümümüzde bize armağan verdi🙏🏻 bayram üstü hayırlara vesile olur inşallah🙏🏻 Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasın :)