Zeyzey97 elfmoom canim çatlama iğnesini etkisi olabilir 5 10 gun sonra yine yap 15 gun sonra etkisi geçiyor
Didem_678 elfmoom Hayırlı olsun sağ salim kucagına alırsın inşallah Rabbim isteyen herkese versin,silik biri biraz da ama var sonra belirginleşiyor
Fsm Canım seni üzmek istmem ama benimde ilk gebeligim çatlatma iğnesi ile kaldım erken den test yapmıştım adetime vardı 65 çıkmıştı doktor iğneden dedi iki gün sonra tekrar yapmıştım 24 e düşmüştü yani sifirlaniyor ama sonra. Arttı ve hamile kaldım yani eğer gebelik varsa adetinin geçmesini bekle gectikten bir gün sonra yapmisrim bu sefer 222 çıktı doktor hamilesin dedi ve öyle de oldu doktor seni unitlendirmej istememis o yuzdden adetini bekle tekrar yap varsa kesin vardır şuan biraz erken olmuş tatlım inşallah da vardır
Fsm Ama insalllah hanilesindr böbreklerin niye iflas etti canım cok üzüldüm bende doğumdan sonra yoğun bakımda kaldım ciğerlerim su toplanmisti kalbin etrafı sıvı toplamıştı tansiyon 190 di nefes alamıyorum vücudum enfeksiyonla dolmuş tü çok kötü gunlerdi sen öyle diyince yaşadıklarım aklıma geldi benimde hamilelikten dolayı gebelik zehirlenmesi yasamisiim ama sonlara doğru olmuş coxugumj doğurdum sonra kotulestim seninki neden oldu
Duygu_aslann elfmoom canim hamilesin igneden flan degil🤗 Sende kendimi gordum catlatma ignesinin 12.gunu 21 cikmisti suan 27 haftalik hamileyim tebrik ederim🎈🎉🎉
elfmoom canlarım iyi geceler.. sabah idrar testinde silik bile çıkmadı. sabah kan vericem. kasıklarım çok kötü adım atamıyorum ağrıdan, birşeyler var kasıklarımda anlamadım ne olduğunu aşırı baskı var.. inşallah kötü bir şey yoktur