elfmoom Sevgikaya1525 inşalllahh Rabbim yüzümüze güler inşallah :)❤️🥰🙏🏻😍 isteyen herkesin kucağı sağlıklı bebişlerle dolsun❤️🥰🙏🏻
Sevgikaya1525 elfmoom amin inşallah kuzum içini ferah tut doktorun dediklerini kafandan çkr ben adetime iki gün kala beta da 60 çktı acile gittim bana dedi dış gebeliktir bebek yok dedi kese sdce var dedi ilaç verip düşürcektiler çok küçük diye oluşmaz dedi meğersem geç dölnme olmuştu şimdi 31 haftalık olduk oğlumu bekliyoruz
elfmoom Sevgikaya1525 ay o nasıl doktormuş canii😡😳😳🥺🥺 uzun ömürlü olsunnn bebeğiniz onu yerim benn🙏🏻 doktorlara bazen akıl sır erdiremiyorum ya
Sevgikaya1525 elfmoom hemde nasıl kuzum ya nerdeyse oğlumun canına kıyacaktı kuzum ya kıymam anneme ❤️o yüzdn taktir ALLAH’tan kimseye güvenmiycen
Asli3333 @elfmoom inşallah hamilesindir canım benim bir gebeliğim klomen ve çatlatma iğnesiyle olmuştu. Adetime 7 gün varken erken gebelik testinde çıkmıştı. Bel ve kasiklarimda ağrı vardı adet olurum diye düşünüp kan vermeye bile gitmemiştim adetim gecikti sonra kanda çıkmıştı ama başka sorunlar yüzünden kan pihtilasmam varms bilmyrmsm o sekilde kaybetmiştim şimdi 34 haftalık tedavisiz kızıma hamileyim umut herzaman vardır güzel haberlerle inşallah bebeginiz saglikla ailenize katılsın dualarım sizinle
elfmoom Asli3333 canımm inşallah 🙏🏻 öncelikle çok üzüldüm senin adına🥺 doktorlar önceden sadece bir test yapsalar kişinin pıhtılaşma sorunu yada düşük gibi bir riski olup olmayacağını anlayacaklar ama yapmıyorlar. benimde faktörlerimde genetiğimde pıhtılaşma sorunu var.. ecopirin kullanıyorum ben de
Bfduam Meryemce92 nasılsın canım, bulantıları başladı mı? 12 ile ne kadar küçükken daha öğrenmişsin. Adetine kaç gün vardı?
Meryemce92 Bfduam Bat 2 Hazirandı ben 29 mayısta kan verdim 12 çıktı. 3+3 ken öğrenmiş oldum yani. Evet bulantılar çoktan başladı. Kusma yok çok şükür. İştahım gitti pek yiyemiyorum birşey. Sen nasılsın cnm ?
Hulyaaaa Mom3834 Yanlış biliyorsun cnm. Benim adete 4 gün kala beta hcf 28 di doktor bir haftalık dedi şuan 22 haftalık olduk 😊
Mom3834 Hulyaaaa adete 4 gün kala bebek yaklaşık düzenli adet görüyorsanız minimum 3,5 haftalık oluyor yalnız, arkadaşın dediğine göreyse 2 haftalık :) ona istinaden öyle bir yorum yaptım
elfmoom Hulyaaaa benimde 4-5 gün kaldı nasipse.. perşembe günü netleşecek :) inşallah hayırlısı olur🌸
Duygu_aslann elfmoom canim hamilesin igneden flan degil🤗 Sende kendimi gordum catlatma ignesinin 12.gunu 21 cikmisti suan 27 haftalik hamileyim tebrik ederim🎈🎉🎉
Asli3333 @elfmoom evet çok haklısınız araştırılsa turkiyede sağlık sistemi işte ve benim iki düşükten sonra araştırıldı kan sulandirici igne ve asprin kullanarak devam edyrm sizde öyle yaparsinz tedavisi var çok şükür sağlıkla gelsin 😙😙
Bfduam Meryemce92 adetten önce öğrendiğini biliyordum da, kaç gündü diye sormak istedim daha minicikmis ya:) Bende hamd olsun canim, korunuyorum bi süredir biontech oldum diye. 2.dozu dün oldum bi süre sonra korunmam sanırım.
Aykimgebe Ya hepsini okudum ve doktoruna sinir oldum bende adetime 6 gün varken 23 değerle öğrenmiştim şu an 14 haftalık olduk bile önemli olan çıkan ilk değer değil ki iki katı artması bu sağlıklı bir gebelik olduğunu gösterir.Umarım seninki de öyledir.Biliyorum beklemek çok zor ama sabrın sonu selamet olacaktır inşallah 🙏 Haberlerini bekliyorum ❤️