Melisa35 elfmoom benim daha silik gri gölge gibiydi eşime söylediğimde göremedi bile kan verdiğimde 30du hcg şuan 17 haftalık hamileyim 😍
Bfduam elfmoom iğneden kaç gün sonra netlik olur onu vurulan bilir. Igne olmuş olmasaydı etki durumu olmadigindan6taniki pozitif bu sonuç.
ozlmayktkrmm elfmoom ben ilk öğrendiğimde 2 hafta bekledim zor oldu ama dayandım :) boşa kan ver sonuc öğren bekle stres oluyor insan :) 6+1 de gittim hem kese hem kalp atışı görüldü :) dediğim hibi değerden anlamıyorum pek direk ultrasona girdiğim için
ozlmayktkrmm elfmoom bu değer az mıdır cok mudur bilmiyorum ama az gibi zaten silik çıkmış testiniz daha cok yenidir varsa bile
elfmoom ozlmayktkrmm benimki normal gebelik sürecinden farklı zaten çatlatma iğnesi uygulandı 12 gün önc. olsa olsa 7-8 günlüktür sanırım
sunax elfmoom birşy söylym mi kendi çocuğum olmuş kadar sevindim bizde çok istiyoruz ama kısmet olmadı bir türlü 🥺
ozlmayktkrmm elfmoom aaa ozaman bilmiyorum yanlış yönlendirmeyim sizin ki direk beklenen bişeymıs tabi ki gitmeniz gerek doktora hemen inşallah vardır ☺️🙏🏻
Elifdikel elfmoom İki gün sonra tekrar kan verin inşallah değeriniz artar bende reglime 5 gün kala 30 la ogrenmistim hamileligimi:)
Meryemce92 elfmoom Gözün aydın canım Sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun benim değerim 12 çıkmıştı yarın 10 haftalık olucaz 😊❤️
Bfduam Meryemce92 nasılsın canım, bulantıları başladı mı? 12 ile ne kadar küçükken daha öğrenmişsin. Adetine kaç gün vardı?
Kavakyellerihercai elfmoom bu doktoru lütfen değiştir cnm bir insanın hayallerini yıkmak bu kadar kolay olmamalı
Rozam21 elfmoom asko hamilesin allahim kucağına almayi nasip etsin inşallah huzurla al gönlünce olsun rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin
Seymaa30 Panda3101 gerçekten çok doğru ya bizde tüp bebek yaptırdığımız için biliyorlardı artık nazara mı geldi bilmiyorm 2 aylıkken kaybettim😌
Rozam21 Seymaa30 rabbim yine versin inşallah canım üzülme ve yaptığınız şeyleri duyurmayin insanlar çok acımasız inan bana
Zzozan elfmoom canım bende de ilk değer 25 kusur çıktı benim doktorda ondan kaynaklı 2 defa daha kan istedi 2 gün arayla tekrar takrar verdim sende öyle yap Perşembe veya cuma yine kan verebilirsin
Hulyaaaa elfmoom Ayyy cnm hayrlı olsun hamilesin çok küçük daha yerimnonu ben 💞💞💞 çok dikkat et kendine rabbim kucahina almak nasip etsin cnm