Saricivciv elfmoom aynı süreci yasıyoruz canım benimde 25 ti bu saatten sonra sadce dinlenceksin ki tutunsn düşmesin 😍😍😍
Koylu_guzeli elfmoom ayyyy çok şükür çok sevindim çok daha çok yenidir büyük ihtimalle hayirla artsin insallah 🥰🤲🏻😍😍🤲🏻🥰🥰🥰🥰🥰
Zzozan elfmoom canım bende de ilk değer 25 kusur çıktı benim doktorda ondan kaynaklı 2 defa daha kan istedi 2 gün arayla tekrar takrar verdim sende öyle yap Perşembe veya cuma yine kan verebilirsin
Mineaky elfmoom ayyy canım çok sevindim ya aynı gün yakın değerlerle hamile olduğumuzu öğrendik inşallah sağ salim kucağımıza alırız 🙏🙏🙏 2 gün sonra tekrar kan vermemiz lazımmış
Bfduam elfmoom tabiki kan nettir. Çok büyük geçmiş olsun canım, keffaret olur inş tüm günahlarına. Rabbim bir daha sınamasın. Ameliyat, operasyon ve olunacak olursa ilerde sezeryan gibi, ona göre Dr lar da uygular tedavi.
elfmoom Bfduam amiiinnn🙏🏻🙏🏻🙏🏻 doktorum 24.76 çıkmasına rağmen gebe değilsin 12 gün önceki iğnedendir diyor ama ben sanmıyorum iğneden olduğun
Boncuk123 elfmoom çok yeni bence o yüzden böyle. Hiç moralini bozma sen hissedersin zaten 🌸 dualarım seninle ❤️❤️
Katze8sirac elfmoom sabah uyanır uyanmaz postunuza baktım bu doktor beni de çileden çıkardı kaosla besleniyor demekki boşver sen hamilesinnnnb
La_Liberte Maşallah maşallah ne güzel bir mutluluk Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Mutlaka bi iki doktora danışın aşı olurken ☺️ Umarım her şey çok güzel olur sizin için
ozlmayktkrmm elfmoom bence birazcık daha bekle sürekli kan verdircek boşa stres olcaksın biraz bekle tam öğren güzel haberleri :)
ozlmayktkrmm elfmoom ben ilk öğrendiğimde 2 hafta bekledim zor oldu ama dayandım :) boşa kan ver sonuc öğren bekle stres oluyor insan :) 6+1 de gittim hem kese hem kalp atışı görüldü :) dediğim hibi değerden anlamıyorum pek direk ultrasona girdiğim için
ozlmayktkrmm elfmoom bu değer az mıdır cok mudur bilmiyorum ama az gibi zaten silik çıkmış testiniz daha cok yenidir varsa bile
Meryemce92 elfmoom Gözün aydın canım Sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun benim değerim 12 çıkmıştı yarın 10 haftalık olucaz 😊❤️
Denliz elfmoom sabahtandır sizi takipteyim 😁 çok çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin çok güzel bir değer bence kimseye söylemeyin ikü gün sınra da yaptırın biraz nefes tutmak gibi olacak ama olsun ☺️