Melisaalagoz Sessiz-Limannn Allah bağışlasın canım nasıl başladı süreci anlatırmısn? Darısı başımıza inşallah
Busrayilmaz2 Sessiz-Limannn Valla bende normal çok istiyorum inşallah olur 💜çok sevindimmmm senin adına darısı basimiza
Busrayilmaz2 Normal doğum mu oldu benimde oğlum olucak merak ediyorum 🥳🌜senin adına sevindim kavustugun için ♥️
Sessiz-Limannn Busrayilmaz2 normal doğum canım nişanım geldi önce sonra suyum sızmaya başladı evde direndim dayanamayınca hastaneye geldim 4 saat kendi kendime sancı cektim son 1 saatte doğuma aldılar o Allah yardımcın oluyor zaten
Sessiz-Limannn Melisaalagoz normal doğum canım nişanım geldi önce sonra suyum sızmaya başladı evde direndim dayanamayınca hastaneye geldim 4 saat kendi kendime sancı cektim son 1 saatte doğuma aldılar o Allah yardımcın oluyor zaten
Elif-Handan01 Sessiz-Limannn öncelikle gözün aydın canım Allah anneli babalı büyütsün 🙏 sı sızmasından kastın nedir canım bazıları bardaktan su boşalırcasına diyor ya yani o anlaşılmıcak bir şey değil demi
Nurayademir Sessiz-Limannn ayy çok sevındım hayırlı ugurlu olsun cnm bir avazda cıkmıs darısı basıma benmde 3-4 cm acılmam var pzardan beri beklemedeyız sancılarımın artmasını çarş ya kdr doğmazsa bebeği suni sancı baslayalm ddi doktrm dualrınıza ıhtycm vr ❤️🤲🏻
Sessiz-Limannn Nurayademir tez zamanda açılman olsun doğur canım inşallah yürüyüş yap squat hareketi yap oda açılma yapıyor