mucizem09_ Esraali aynen valla yapsak diyoruz sonra hamililigi ozlermiyiz acaba diyorum.baktimmi gecmiyor dedigin zaman bile nasil geciyor sanki daha dun gibi cidden 🥰👼 baska sikayetiniz yoksa tadini cikaralim bidaha gelmez 🥰😅
Aysnn3705 Esraali ben 10 gün öncesine kadar o kadar rahat hareket ediodumki şimdi oturduğum yerden zor kalkıyorum üstüne sıcak d eklennce daha d çöktü ağırlık son 28 gün kaldı az daha sabır diorum kendme sürekli
Eymen-ss Uygulamaya göre 59 gün ama sezeryan olacağı için son 45 gün 🤗 ama geçmek bilmiyor çok ağırlaştım yatsam yatamiyorum otursam oturamiyorum bir değişik duygular içerisindeyim 🤣🤣
Esraali Eymen-ss bir de üstüne kızımın tekmeleri rövaşata mı yapoyor bilmiyorm ki aynı anda 3 yerde hareket 😂
Aysnn3705 Esraali az kaldı evet en zından şu bayramı da doğurmadan atlatsam hyırlısıyla bayram geçince gelsin die dua ediyorum
Eymen-ss Esraali Hiç sormaa zaten onu bazen eşime diyorum içerde parti var heralde diye hiç durmak uyumak bilmiyor maşallah her yerden bir hareketi hissediliyor karnım yamuluyor bazen çok değişik 🤣🤭
Gizemli1626 benim de son 63 gün Allah’ın izniyle ama sezeryan olursam daha erken mi alıyorlar sezeryanı nasıl hesaplıyorsunuz KIZLAR 🙄🤔
[silindi] Esraali ay öyle anlasildi demi pardon😂 ilk kizim da erken gelecek diye bizi 32den sonra ayaga dikmişti de ama 40ta zor geldi de🤭🤭
Esraali mucizem09_ yok ben lohusa dönemine razıyım en azından kısıtlı değilim böyle ne yatma ne oturma 😂😂yine de cok sükür geldik bu zamana
turkanay Esraali sormayın sıcak havayı geçtim son bir haftadır ağrılarım başladı uyuyamıyorum yürüyemiyorum eğilemiyorum bunlar daha zor sıcak havadan😊