minikprensimmm123 LivaveLeyla Ay bende temmuza girince temmuz da bitti diye kendimi motive ediyorum 🤣🤣
LivaveLeyla minikprensimmm123 yoksa geçmiyor gün odaklı değil iş odaklı bakmaya başladım temmuzda bayram var diyorum harala gürele geçicek ağustosta büyük temizlik var diyorum eylül başında kıyafetleri yıkayacağım ortasında çantayı hazırlayacağım sonra doğuma gideceğim böyle düşününce daha hızlı geçiyor sanki 😅
minikprensimmm123 LivaveLeyla Ahahahha valla senle ben aynıyım aman bu ay kurban telaşı ile geçer diyorum ondan sonra dediğin gibi diğer ayda bebeğin üstlerini yıkar ütülerim oh bitti diye seviniyorum 🤣
Duygu_0147 SAT’A göre 34 gün var ama Allah’ın ıznıyle sezeryan olacağım ıcın son 27 gün kaldı çok şükür saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın rabbım 🤲🏻😍🐣🤰
Ayceycev minikprensimmm123 88 gün kaldı civcivime kavuşmaya ama sanki hala çoook varmış gibi geliyor banaaaa
Zeynep007 minikprensimmm123 92gün kaldı ☺️☺️ Mide yanması için akşam yemeklerini hafif yiyin birde son öğün olarak yoğurt veya süt tüketin Miss gibi hiçbirşey kalmıyor birde benim sol bacağım fecii ağrıyor kalçadan itibaren yaşayan varmı bu durumu ? 🧐
minikprensimmm123 Zeynep007 Benim de ağrıyor canım sanki böyle içinden damar çekiyorlar gibi çok garip bir ağrı