Busbusra9 ben. 38 den sonra hurma yedim zaten sürekli squat ile yürüyüş yaptım nefes egzersizi çok yaptım sadece bebeğim yukarda olunca 30 saat sancı çektim en sonun baktım gelen doğuyor gidiyor bende sinirlendim çıktım yatağın üstüne yatağın ucundaki ayak kısmından tutundum secde eder pozisyonunda ıkındım bir iki defa üçüncüye affedesiniz sanki kakamı yapacak gibi oldum bebek geldiğini hissettim kafası aramda kaldı hemşirelere bağırdım geri doğrulamadın 🤣😅 öyle kaldım hemşireler geldi düzelti muayene ettiler baktılar bebeğin kafası gözüküyor hemen doğum haneye götürdüler sakın ıkınma ıkınırsan bebeğin kafası sıkışır dediler ben o zaman nefes aldım verdim kesik attılar ıkın dediler bebeğimin kafasının çıktığını hissetim sonra bebeği çevirdiklerini hissetim bir daha ıkın dediler ıkındım bebek tamamen çıktı sanki içimden böyle ılık birşey aktı gitti değişik hissetim bebeğimi kucağıma verip kordonunu kestiler zaten bebeğime kordon dolanmış kafası çıkınca kordonunu boynundan çıkarmışlardı çok güzeldi doğumu yapıp bebeğimi çocuk doktoruna götürdüler susuz kaldığı için benide bıraksalar peşlerinden gidecektim dikiş atacak dediler dikişimi attılar ben gitsem diyorum hemşireler hemşire kan kaybettin kalkmazsın diyorlar ben kalktım bebeğimin peşine gittim sonrada hiç yatmadım zaten