Busbusra9 Merveikratanem bende ilk olduğu için özel istemiştim çevremde şehir hastanesinde yapan çok vardı onlarda çok güzel ilgililer falan deyince şehir hastanesine döndüm geri bakalım Rabbim iyilerle karşılaştırsın 😊
Merveikratanem Busbusra9 güzel canım biz eşimle sevgiliyken ikra dedik kızımız olsun ikra koyalım adı gibi okusun dedik sonra babası o benim birtanem dedi tanemi ekledi
Busbusra9 Merveikratanem benimde görümcemin kızının adı ikra çok güzel ben çok seviyorum 😊 tanem isminide çok beğeniyorum ikisi de uyumlu olmuş 💕
Kimbilir38 Busbusra9 38 den sona yapiyorlar kuzenim 39 da yaptirdi o zaman demisti ama doktordan doktorada fark olabilir bisey diyemiycem
Kimbilir38 Merveikratanem amin gercekten anne baba olmayi hakedenlere versin rabbim tum gonulden isteyenlere her namazdimda dua ederim kimseyi aratmasin rabbim hayirli evlatlar nasip etsin
Merveikratanem Kimbilir38 ben 5 sene aradım o acıyı kimseye vermesin düşman başına bile vermesin çok zor hayırla dileyen herkese nasip etsin
Merveikratanem Busbusra9 yok canım yapmıyorlar çatı muanesi ben 39 da suyum geldi 39+1 de doğum yaptım suyum gelince açıklığa baktılar sadece ondan önce çatı muanesi yok bekliyorlar ilk doğum olacak kişileri son zamana kada
Busbusra9 Merveikratanem ben de öyle biliyordum az önce arkadaş yapıyorlar diyince kafam karıştı İnşaAllah yapmazlar korkuyorum zaten o muayeneden 🙈
Kimbilir38 Busbusra9 kuzenede yaptilar bilmiyorum cnm acaba oda bi skntim var dedide baktilar alttan acilmasina
Merveikratanem Busbusra9 hiç korkma hiç bir şey yok millet çok acıyor diyor hiç alakası yok 2 saniyelik bir sadece afedersiniz parmağı ile açıklık varmı yokmu diye bakıyor kasarsanız kendinizi hafif bir ağrı oluyor
Busbusra9 Kimbilir38 olabilir canım belki de bi de ilk olduğu için bilmiyoruz da bekliyoruz bakalım 😊
Busbusra9 Merveikratanem önceden muayene sırasında olmasında doğum zamanı önemli değil o zaman korkmam zaten
Merveikratanem Busbusra9 bence hiç bir zaman korkma korkulacak bir şey ben 30 saat sancı çektim açılmam olmadı sancılarım çok yüksekti ona rağmen bıraksalar göbek atacaktım çok güzel bir şey bence doğum 🤰