BegumIscanTunc Esraa52 üzülme canım bir bakmışsın sende artık doguruyorum dersin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🥰
BegumIscanTunc leyla_ok rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🥰 haklısın her konuda bende son günlerde hep öyleyim eşime sarar oldum adamda idare etmeye çalışıyor inşallah hayırlısıyla kucaklarımiza alırız yavrularımızı 🤲🤲🤲
BegumIscanTunc Mltm88 amin inşallah sizde sağ sağlim kucagubhzs alırsınız yavrunuzu mis kokulunuzu 🤲🤲
BegumIscanTunc AysezulalGvn geçer canım geçer bende geçmiyor diyordum ama bak sona gelmişim hayırlısıyla saglikka alalım kulaklarımıza inşallah 🤲🥰
BegumIscanTunc Tugce1910 çoğu gitmiş azı kalmış canım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbim 🥰🤲
BegumIscanTunc NsbLiyazeynep ay hadi hayırlısı canım benim bende düşündükçe heyecan yapıyorum sonra birazda korku araya giriyor ama minik hanımı görmeyi dört gözle bekliyorum 😍
BegumIscanTunc Reyhandmrl Rabbim zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım üzülme Benimde erken doğum riskim vardı bu Zamana kadar hep yattım dikkat et sende rabbim korusun sizi 🤲🤲
Reyhandmrl BegumIscanTunc amin cümlemize nasip etsin inşallah . Tansiyon problemim var . Hastalıklarımdan dolayı geriden geliyormuş . Elimden birşeyde gelmiyor . Dua ediyorum umarım kavuşurum .