Busrabnrby Benim tahminime gore dogumum harinan 5 6 si gibi oluyo sizin ne ve bebisiniz ne olcak bizim henuz brllo degil
m-u-n-e-v-v-e-r Busrabnrby Canım aynıyız benimde haziran 6 doğumum 🤗 Bugun öğrendim ben oğlum olacak😇
delettdmom66 Tahmini 13 haziran veya 16 haziran 14 haftalık olduk cinsiyeti bilmiyorum 1 ay sonra baktrcam inş saglık kucamıza alalim hepimz inş
Busrabnrby m-u-n-e-v-v-e-r ya ne guzel bizde daha ogrenemedik ben oglum olsun istiyorum insallh ole olur hayirlisi tabi 😀
Esranur Minnagım Allahn izniyle 23 haziran gibi gelcek saglikla gelsin bebislerimiz insAllah daha cinsiyetimiz belli deil insAllah yarin ihtimal olarak bile ogreniriz 😍
tugcemre Esranur bende 23 hazıran canım insallah bır avazda kurtuluruz tatlım bizimkide hafta sonu ögrenicez insalalh daha 12+5haftalık
m-u-n-e-v-v-e-r Busrabnrby aynı olduğumuza göre 15 haftalığız seninkide belli olur şimdi 😍 Rabbim gönlüne göre versin 🙌🏻😊
Busrabnrby m-u-n-e-v-v-e-r evet canim 15 haftalik benimde dun gitttim ama bebegim tersti bu yuzden goremedim cinsiyetini dedi 17 haftada ogrencrz anca oda gorunurse 😀
Dytanne 8 haziran inşallah zamanında gelirse 🤗 cinsiyet haftaya öğrenicez inşallah 😊 bir de şöyle bi ilginçlik var, ben ramazan bayramına bir hafta kalasıya doğmuşum, benimki de öyle gelecek sanırım 🙈 anneme ne çektirdiysem çekicem yani 🙈😂
Senibekliyoruz 12+5 iz bizde 22 Haziranda gelecek inşallah bebeğimiz.Yarın ikili taramamız var,stres oldumo inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza🙏🏻