ElifBademmm Merhaba Ağustosta doğum yapacak anneler. Sizler nasılsınız? Ben nefes alamıyorum, sıcaktan bunaldım, 32den sonra böyle olmaya başladım. Şuan 33+2 deyim. Bu zamanlar geçecekte normale dönecekmiyiz🙄
Syma-ma ElifBademmm ben de 35 olcam yarın . Bu aralar aşırı terliyorum sürekli duş almaktan gına geldi vala. Ağırlaştık da bian önce geçse zaman 🤣
Huzurmelegim_28 ElifBademmm nefes alamıyordum bebek yukarı çıkıyorr zorluyordur bende öyleydim 35+2 oldum şimdi biraz daha iyi gibiyimm arada yine nefes almada sorun yaşıyorumm
Haticecakirr ElifBademmm 29+hamileyim geceleri uyurken nefes alamıyorum sabah uyandığımda nefessiz kalarak uyanmış oluyorum 🤔
ElifBademmm Syma-ma hep dua ediyorum benim gibi olanlara Allahım sağlıkla zamanında kurtarsın inşaallah
ElifBademmm Engzlevlt bende istiyorum biran önce doğsun eskisi gibi olayım ama zaman yaklaştıkça korkuda sarmadı değil hani
Arenn 33+1 sicaktan mahfolmus durumdayim geceleri terlemekten gocebe gibi geziyorum evin odalarini ama yinede rahat edip yatamiyorum vucudmun her katmani ter dus almaktan rengim acildi agirlastim baya bende birde oglum var 2,5 yasinda onlada ugrasiyorumm 20 agustos artik gell😂😂
ElifBademmm Arenn ben salona taşındım artk tek başına yatıyorm kapıda açık zaten bayılıyorm sıcaktan bide yatakta iki kişi yatamıyorum biraz idare etsin bizide beyler
rabishhhh Arenn benim de tam iki buçuk yaşında oglum var onunla birşey yapmak bile zor geliyor buralar da çok sıcak her sabah kalkıp hava durumuna bakıyorum dün gece de hiç uyumadım
ElifBademmm Huzurmelegim_28 son birkaç gündür zorlanmaya başladım öncesinde okadar rahattımki hamile gibi değildim
Huzurmelegim_28 ElifBademmm beni sırrt bel ağrısı zorlamaya başladı evden bile çıkmıyorum çook sıcak bide rahat giyip rahat oturmak için evdeyimm bu ara pek nefesimi kesmiyor belki aşağı indi sanki biraz
ElifBademmm Huzurmelegim_28 bel ağrısı ara ara oluyor, karında sertleşme oluyor, zamanında olsun diye dua ediyorm. İlki erken doğumdu inşaallah bu zamanında gelir🤲
Huzurmelegim_28 ElifBademmm bak şuan yine sertleşti nefes alamıyorumm sırtımda ağrıyor hafif kasık ağrıyor sankii
ElifBademmm Haticecakirr bazı geceler aynı durumdayım sabahta aynı şekilde uyanıyorum. Geceleri aniden uyanıp balkona çıkıyorm nefes alamıyorum diye. Yalnız olmadığıma sevindim👍
Emel123 ElifBademmm vantilatör hiç kapanmıyor benim de. Bu ayki fatura ne olcak bakalım. Gece bile açık. Sabaha karşı eşim polar giyiyor üzerine, yorgan battaniye falan… Ben hala vantilatör karşısında 😂
Mrvtkn 34+3 🌸 valla perişanım sıcaktan mahvoldum sürekli duş almaktan yoruldum akşamları yürüyüşe çıkayım diyorum yolda perişan oluyorum doğurmak istiyorummm
Bbcln2913 ElifBademmm 36. Haftadayım bir de ayağını midemin oraya bir yere vuruyor ki ne mide yanmasından duruluyor ne nefes alınıyor 😔