Sehryeseyda Bir saattir video yakalamaya çalışırken açılan post 😁😁 sorun bende sanıyordum meğer hepsi utangaçmış
Aysnn3705 Aysobaciniz bnde de durum aynı bikaç kez denedim ma bn yeli alıp kamerayı açana kadar duruyo kıpırdamıyo ya da eşime diorum bak sen de gör die o bakınca yine duruyo bi ben görüyorum babasına bile göstermio kücük cadı
Hasel0503 Aysobaciniz ay hic deme bende de aşırı hareketli olan çocuk videonun cık sesini duyunca hareklerinde yavaşlamaya gidiyo yada komple duruyo😂😂😂ama cektigim oldu tabi
Kusciviltisi Aysobaciniz ilk hareket ettiği günün bile videosu var akıllı benim kızım annesine hemen tepki verir 🤣😍
Emirinannesi34 Aysobaciniz hahah bu ben 🤣🤣 dışardan bakınca karnım şekil değiştiriyor ama video çekerken tık yok. En son tatlı yerken çektim 8 sn de olsa 😂
Kusciviltisi Aysobaciniz ben yanıma gelen tüm arkadaşlarıma bile dokunduruyorum onlara bile atıyo tekme 🤣
EceZ Aysobaciniz hahahaha aynııı en hareketli zamanlarda açıyorum kamerayı 10 dk beklıoum tık yok 😂 kaptıp koyuyorum kenara tekrar başlıo hareket🙈
aselnannesi Aysobaciniz canım benimde öyleydi sadece bana oynuyor ve başkası için kamerayi yaklastirinca duruyordu😂😂 simdi 28 hafta 5 gunlugum yavas yavaş açılmaya başladık anneme falan oynuyor bazen
alininannesiii Aysobaciniz bu benim ki olabilir aynısı bende de oluyor telefon açmadan önce kıpır kıpır telefonu yavaşça elime alıp kıpırdamadan usulca çekmeye çalışıyorum duruyor hemen 😂😂