Aysobaciniz Ay kızlar oğluşum hareket ettikçe video çekmek istiyorum alıyorum elime video açıyorum bebe tık duruyor 😂 yakalayamıyorum yaa 😞 sizde durumlar ne yakalayıp çekebilen var mı ? ❤️🌺🌸
Denizyildizii Aysobaciniz yakalım geçen eşim işteydi ona gönderdim çok şaşırdı😄 keşke burayada gönderebilsem😊
Lulemom Aysobaciniz aynısı bende de oluyo 🤣 geçen ilk kez yakaladım onda da resmen 10 dk falan videoya çektim de yakaladım 🤣🤣
Aysel0707 Aysobaciniz vallahı bende aynı durumdayım babasına yollym dıyorım yok anam aldıgımda dırek yok oluyp😂😂
Aysobaciniz Denizyildizii iyi başarmışssın 😂 eşime ne zman gel bak desem yine duruyor resmen oynuyor bizle 😂 aah bende yakalayabilsem keşke
Aysobaciniz Lulemom bilsem ki 10 dk beklicem bekleticem 😂 fakat hissediyor gibi hiç hareket etmiyor 😂
Kusciviltisi Aysobaciniz ben yanıma gelen tüm arkadaşlarıma bile dokunduruyorum onlara bile atıyo tekme 🤣
Sudeeee Yaaa bende aynı durumdayım bugün hele oynadı oynadı tam elime aldım video cekiyorum duruyor kapatıyorum vuruyor 😂 ne zaman vursa eşime vurdu bak diyorum elini koyuyor yok vurmuyor 😂😂😂😂😂😂😂 resmen hissediyorlar sanki
Aysobaciniz Sudeeee aynı durum vallahi 😂😂 vekeyim dedim durdu bıraktım kenara cigerimi sökecek gibi vurmaya başladı yani küçük müçük tekme değil 😂
Humanur2021 Aysobaciniz bizim küçük cadı da öyle 🤣 gün boyu durmak yok video cekeyim diyorum alıyorum telfonu kımıldamıyor cadı ama yakaladım bi kaç kez çaktırmadan shdhdhd🤣🤣
Seda_nrr Aysobaciniz aynısı bendede var 😂😂😂 hatta okadar hareketli bi bebek ama buna rağmen babası bile bi kere tekmesini yakalayamadı 😂 elini koyar koymaz duruyordu
Aysobaciniz Seda_nrr en çokta o kötü oluyor ya eşime diyorum gel bak bakıyor adam yok 😂 sonra diyor sana öyle geliyor dışardan görünmüyor 😂 diyorum ben görüyorum ama o görmeyince ben içerden hissediyor oluyorum 😂
Humanur2021 Aysobaciniz 🤣🤣🤣 kızı fenaysa annesi daha fena ahdhd 🤣 şarkı açıyorum şarkıya karşılık veriyor o anda çekiyorum yâda yan yatyrm
Zeyyyn Aysobaciniz benim kızda öyle dalga dalga dalgalanıyor 😂 babasına atayım diye video çekim dıyorum tık yok 😂😂😂 aynı şeyi karnıma elini koyunca eşim tekmeler kesiliyor
AhahHbzhz Aysobaciniz ayyy gerçekten hissediyorlar yok böyle bisey ya telefonun sesini kıstım geçen gün anlamasın diye az bisey yakaladım ama yok içine doguyo resmen tam anlamıyla bi türlü çekemiyorum benimki inat yapıyo sanıyordum demek hepsi aynıymış gerçi kziim çok severdi açında videoyu kıpır kıpırdu bu beyefendiyi bi türlü yakalayamiyorum inat resmen inat cocuk