Aysobaciniz Yagmur_849884 benim ilk aylarım kusmayla geçti o yüzden hep sabittim, tek mutlu olduğum nokta boyumun uzun olması öyle avutuyorum kendimi. 5 aydan sonra bi anda aldım kusmalar bitince. doğumdan korkmayın bebeğniz sağlıklı olsunda önemli olan bu kilo veriliyor çünkü.
Umay21_ Yagmur_849884 aldırış etme canım kilona bırak kim ne derse desin herkes kendine baksın doğumdan sonra verirsin
ssssxsss Yagmur_849884 Ne kadar uzucu böyle bir yorum görmek gercekten😓 cahillikte degil artik bu vicdansizlik sizi böyle hissettirmek 😥💕
Yagmur_849884 ssssxsss bencede 😔 zaten doktorum o değil de bebisi görmek için gittim. Şehir dışına gidiyorum normalde bir daha maruz kalmicam insallah
ssssxsss Yagmur_849884 Terbiyesizlik gercekten doktor diye böyle birseye yorum yapma hakki yok canini sikma en önemli olan senin ve bebisinin sagligi💕
cahillesohbetikestim Yagmur_849884 82 ile hamile kaldım 3 kilo verdim şuan daha yolun başındayız ama hızlı kilo alan bir yapım var o yüzden diyetisyen eşliğinde devam etmek istiyorum gebeliğime
gunesveguney Yagmur_849884 kız hiç bozma moralini sendeki de kilo mu bak yorum yazanlarda bile ben gibi kilolusu yok
mom073 Yagmur_849884 ben de 72 kilo ile hamile kaldim boyim1,58 bana göre fazla kilo ile hamile kaldim ve şuan 75 oldum galiba 16.haftadayim
gunesveguney Yagmur_849884 canım 120 kilo ile hamile kaldım şuan 22+5 im 114 kiloyum sağlığım yerinde şükür erken şeker yüklemesi yapıldı şeker çıkmadı şükür takmıyorum bebeğim sağlıklı olsun yeter ki 130 dan 120 ye düşmüştüm nasipse doğumdan sonra da ufak ufak düşerim inşallah.Bana da her doktor diyo zor gebesin diye bi doktor detaylı nasıl yapılacak sana falan demişti gayrette yapıldı mesela.Bazı doktorlar uflayıp pufluyor ayıp yani napiyim olmuş sonuçta hamile kalmışım etleri mi mi keseyim 😂 O yüzden takma yememe içmene dikkat et tabi ama moralini bozma sağlıkla bi doğsunlar da verilir kilo ne ki
Baharimmmmm06 Yagmur_849884 hamilelikte kiloyu hic sikinti yapamicam tabiki asiriya kacmamak gerekiyor. Dogumdan sonra veririz insallah
Arenn hic canini skma 90 kgyla hamile kaldim suan 33+1 haftaligim 93,5 ciktim kilolu hamile kalinca cok alinmiyor demisti doktorum gercektende oyle ilk gebeligimde 30 kg almistim :( veremedigim icin kg hamile kaldim)
gunesveguney Yagmur_849884 E öyle yani hiç bozma moralini bende bi İkili rakamlara düşsem hahahahha 😂😂 valla hamile kalmak isteyen ne insanlar var şükür hamileyiz kendine bebeğine odaklan kilo verilir