Guneyinannesi1 Kızlar ben kan vermeye en son gittm daha girmedim bi kere aradılar gelin diye bende dedm ilk gebeligim anomaliydi bunda tedirginim önümüzdekiki hafta gideym kontrole sonra gelirim demistim tm demişti 6 hafta geçti valla daha gitmedim 😆 saglikocagi uzak kayit oldugum evimin burdakindede yer yok gidemiyorum ya arabada yok bisi olurmu yani 😬 11.haftamda çağırdı ben suan 17yim
Sakinem212 Guneyinannesi1 bişey olmaz gebelik Kartın varsa götür ben ilk gebeliğimde geç gitmiştim ordaki hemşire geç kayıt yaptırınca müdür bize kızıyor demişti ikinci gebeliğimde kayıt zamanında yaptm 20 haftada tetanoz var onu yapmak gerek .
Edahmm Guneyinannesi1 ben hiç gitmedim 32 haftalıkken kaydımı yaptırdım oda meğersem doktorlara sorun oluyomuş devlet tarafından maaş kesintisi filan hakka girmemek için yarında sezeryan için kan testi istedi doktorum onu yaptırmaya gidicem top 2 kere gitmiş olcam 🙈
Dyguuuuuu Guneyinannesi1 bişey olmaz ama ihmal etme tetanoz aşısını yapacaklar rutin kan kontrolleri yapacaklar
Kusciviltisi Guneyinannesi1 hayatımda ilk kez sağlık ocağına 3 gün önce gittim 23+3 teyim 🤣 bişey de kaybetmemişim korkma canım ♥️
Kbracaaa Guneyinannesi1 bende hiç gitmedim 22 haftalık oldum farklı şehire geldim kaydım diğer şehirde kaldı ama sorun etmiyorum şart değil doktor bakıyor zaten ☺️
Edahmm Guneyinannesi1 kayıt yaptırdıysan yeterli zaten özel doktora gidiyosundur aradıklarında herşey normal demen yeter
RabiaDenis Kbracaaa dogum yapmadan almassan kaydını dogumdan 3 ay sonra düşüyormuş bebegin asilari için önemli bide tetonoz yapiyolar dogum için
Kusciviltisi Guneyinannesi1 o gün gittim gider gitmez yaptılar 1 ay sonraya da ikinci doz icin randevu verdiler 24. Haftaya kadar gitmen yeterliymiş ikinci icin zaten gün veriyorlar
Mavi87 Guneyinannesi1 ben gitmiyorum. Aile hekimimi arıyorum birkaç soru soruyor sisteme giriyorlar. Sizde öyle yapın. Ama tetanos aşısı olmayacaksanız imza atmanız gerekiyor
Ceydaysn Ben de 21. Haftadayım hiç gitmedim taşındığımız yerden almamıştım ihtiyacım olmamıştı çünkü , geçenlerde doktora gittiğimde kayıt bölümündekiler mutlaka hamile olduğumu bildirmem gerektiğini cezası olduğunu falan söylediler .
Ceydaysn Bebeğin aşılarını falan yapmıyorlarmış sanırım öyle şeyler söylemişlerdi, ben tetanoz aşısı yaptırmayı düşünmediğim için de gitmemiştim zaten özelde takibim yapılıyor