cidolila Gulcingezer tabi ki soldan yumurta döllenirse erkek sağdan olunca kız bende o zamn ögrendim ilk gebeliğim daha sonra burdada yazan oldu 👍
As-1m Gulcingezer ben öyle gitmiştim inanın tabi birinci bebeğimde heyecandan öğrenir ogrenmez gittim ama 2. Bebeğimde bekledim çünkü biliyordum kalp atışını duyamycm fln bide virüs çok patlamisti o aralar. bu yüzden gitmek istemedim
H_myra1 1Semanur66 o sırada hem okumaya çalışıp hemde cocuklara birşey ler söylüyordum ben yanlış okudum kusura bakmayın 🙈
Deletedmom_33 Gulcingezer Ben 5.haftada kese görmeye gittim kalp için normalde 7.hafta çağırdı ama 6+1 de lekelenme olduğu icin gittim kalp atışı duyduk.
Elifim_17 Gulcingezer Gulcingezer iyi dusunmussunuz 6.haftada gidin bencede kalp atislarini duymayi beklemeyin yani. Ilk once kesenin yeri de cok önemli dış gebelik olup olmadığını anlarsijiz en azindan. Benim bi dış gebeligim oldu onun için diyorum. Kalp atışı olmadan sonlandirmak daha kolay oluyormuş. İnsallah saglikli bi hamileliginiz olur saglikla alirsiniz kucaginiza🙏🥰
Gulcingezer Elifim_17 cok tesekkur ederim sizin icin de uzuldum herkes saglikli cocuklar kucagina alsin ins umarim saglikli bir gebeliktir henuz hic bir belirtim yok ama benim
Oskarr Gulcingezer folik asit kullanıyorsanız gerek yok gitmenize, ben de 7+3te gittim ilk kez, bebeği gördüm, kalbi dinledim, kalp atışı duyulduktan sonra testler yapılacak sorun yoksa rahatsın inşallah. Sonra 2li teste kadar gerek yok gitmeye.
Oskarr Gulcingezer bebeği görmeden rutin gebelik testlerini yapmıyorlar diye biliyorum, en iyisi böyle olur 😊 gitmişken testleri de yaptırırsınız, devlete gidecekseniz erken saatte gidersiniz aç karnına.
Elifim_17 Gulcingezer belirti olmayabilir tabi normal. İnsallah saglikli bir gebeliktir. Dış gebelikten sonra ikinci çocuğum dunyaya geldi ve simdi 3.ye hamileyim 🤭
Edasel Gizemmmii kesinlikle ben ozelde muane oldum sukur hersyım normal devlet gerckten yok ya ilgi mılgı yok seni uzduklerıyle kalsıyosun
Gulcingezer Edasel eskiden iyiydi ama artik o kdar ilgisiz ve alakasizlar ki kanamam var dedi arkadasim gece mi geldin diyolar tuhaflar ya
Cansel0694 Gulcingezer kese icin 5. Haftada ama ben hem keseyi hem kalp atislarini duyayim derseniz 6-7 haftalikken baslayabilirsin gitmeye sonrasinda 4 haftada bir gidiyosun zaten son zamanlarda 15 gunde bir 10 gunde bir oyle ..
Gulcingezer Cansel0694 tesekkur ediyorum aynen ay sonu benim 6. Haftanin baslangici olucak o zaman giderim bnde
Kubra5534 Gulcingezer hadi hayırlisi bakalım dualarım sizinle güzel haberlerle gelin bekliyoruz burda🥰
Gulcingezer Kubra5534 insallah aksam yazicam herkese :) guzel haberler alirsam ins🙏🏻 Cok tesekkur ederm eksik olmayin 🧿