1Semanur66 H_myra1 bende tekrar okudum acaba yanlişmı ifade ettim diye de yok 😂😂süphe ettm bende kendimden
H_myra1 1Semanur66 o sırada hem okumaya çalışıp hemde cocuklara birşey ler söylüyordum ben yanlış okudum kusura bakmayın 🙈
Gizemmmii Gulcingezer yani elbetteki benimde ilk gebeliğim insan ister istemez terslik varmı acaba diye düşünüyo bende onun için gitmiştim ama doktorlar ne yazık ki bizim gözümüzden bakmıyolar olaya 🤷🏼♀️ Devlete gitmektense özele gitmelisin para veriyosun ama devlet bakıyımda biran önce gitsin gözüyle bakıyo resmen 🥰
Gulcingezer Gizemmmii yok zaten doktorumu ayarladim ben ozelde :) aynen oyle ilgi 0 onlara gore standart bi olay oldugu icin halden anlamiyorlar
Edasel Gizemmmii kesinlikle ben ozelde muane oldum sukur hersyım normal devlet gerckten yok ya ilgi mılgı yok seni uzduklerıyle kalsıyosun
Ayseee4238 Gulcingezer bende 3haftalikken öğrenmiştim tedavi yöntemiyle olduğu için hemen doktorumu aramıştım 2hafta sonra kontrole gel demişti. Yani 5haftalikken gitmiştim.
Esra_baki Gulcingezer 7 haftalık gittim ben kalp atışı kese vs olsan morali m bzulmasn net bilgi ednym dye kalp atsni falan dydk sağlıcakla aln kcagnza
Gulcingezer Esra_baki cok iyi dusunerek gitmissin bnde oyle 3 hafta smdi 2 hafta sonra ay sonu gidicem bakalim
Fatma_veysel25 Gulcingezer 5. Haftada gidersen sadece keseyi görürsün bence 6. Haftada git kalbinide duyarsın inşallah
cidolila Gulcingezer Ewet 5 haftalıkken benimkisi göründü boş kese degil dendi sağdan yumurta döllenmiş sağdan oldugu için cinsiyet kız büyük ihtimalle dedi ve kızımı bekliyorum çok şükür 🙏
Gulcingezer cidolila oyle birsey mi var ilk defa duyuyorm cinsiyeti sperm belirlemiyo mu nasil yumurtaliklardan boyle bi kaniya vardi ?
cidolila Gulcingezer tabi ki soldan yumurta döllenirse erkek sağdan olunca kız bende o zamn ögrendim ilk gebeliğim daha sonra burdada yazan oldu 👍
Bbilgi Gulcingezer çok erken öğrenmişsin, tebrik ederim, 2 gün sonra tekrar beta hcg baktırabilirsin, 5. Haftada da dış gebelik olup olmadığını anlamak için keseyi görmek önemli
Gulcingezer Bbilgi cok tesekkur ederim ben kan vereli 3 gun oluyo bgun aksam tekrar vericem bakalim degerleri karsilastiricaz :)