zehranurr Sibelbekler ben orta boy kullandım. Ama ikizlere hazırladım orta boyu. Belki kabin boy size yeterli olabilir.
bagdat Sibelbekler ben emzirme yastığından sıcak su torbasına hoşafından çayına kadar koyduğum için orta boy kullandım rahat rahat sığdı herşey 😊
2sy bagdat hem bebek hem kendiniz icin ortak bir valiz hazırladınız degil mi? Ayri ayri iki kucuk mu yoksa tek bir buyuk valiz mi yapsam onda kararsiz kaldim ben de :)
Sibelbekler icedearth valla bilmiyorum ki 2 hastane çıkışı kendime pijama bebek bezi biberon kendime depend yedek kıyafet daha ne var bilmiyorum da orta boyda dediğiniz gibi ne koycaz 😂 zaten yaz hersey incecik
Asel4220 Orta boy kullanacağım nasipse hastanem eve 2 saat uzaklıkta fazla Fazla koyacağım eksikleri geri eve dınme gibi durumum olmadığı için
icedearth Sibelbekler aynen bi de bunlar kabin boya sığar ya gayet sığmazsa bir de bebek bakım çantasını galan alırız orta boy valiz kocaman zaten onu hastaneye indir kaldır yapana kadaaar 😅
Kediannesi123 Sibelbekler 4 tane hastane çıkışı bir penye battaniye 2 Müslin örtüsü Süt sağma makinesi ve biberon emzik 10 tane bez 2 tane alt açma örtüsü pişik kremi atlet gibi olan zıbınlardan 5 tane falan kendim için 2 pijama bir gecelik bir sabahlık çorap depend göğüs ucu kremi
Kimkibu Sibelbekler bir kabin boy ve bir kücük çantayla gitmiştim 2 gece kaldım.. ama ben foto çekimi için bebeğin isimli yastıgı vs baya şey götürmüştüm eğer öyle bişeyiniz yoksa tek kabin boy yeterli olur bence
bagdat 2sy tek valiz yaptım ben bi tarafa kızımın ve kendi eşyalarımı koydum diğer tarafada kalan herşeyi 😄 hastaneye orta boy valiz ve pusetle gidicem
Kimkibu 2sy evet istanbuldayım hastaneye baglı calışan biri vardı ona yaptırdım dışarıyla çalışıyormu bilmiyorum
Kediannesi123 Sibelbekler sırt çantam boş kaldı ona da neskafe kayısı hoşafı falan hazırlar koyarım artık😅