Rojbin27 Arkadaşlar acaba zayıflar miyim ben hamileliğim ilk başında 45 kiloydum çok zayıftım herkes ne güzel zayıfsın kilo almazsın sen şimdi 20 haftalık oldum 54kilo olmuşum her gün kilo alıyorum resmen dün eşim dedi evet kilo almışsın moralim bozuldu birsey yemek istemiyorum doğumdan sonra inşallah veririm basenlerim doldu karnımda çıktı valla siz kaç kilo aldınız benim gibi olan varmı
BelisMelis41 Rojbin27 bende 43 kiloyla hamile kaldım smdı olmusum 58 😂 ama cok bısey bellı degıl yanı bol bol emzırırsek verebılırız bence ekmegı az yemege basladım. Ekmegın bı etkısı yokmuş beyaz ekmek harıcınde yıyemıyorumda
Aynrr_122 Rojbin27 hiç üzülme canım kiloyu sorun etme bebeginle ikinizde iyi olun eşinin dediğine takılma hiç bende zayiftim 🙈43 kilo ile hamile kaldım en son 50 idim gayet iyi inşallah Bi 6 8 kilo daha alsam iyi diyorum en azından giydiğim şeyler yakışır 😁
Rojbin27 belisslinaa her insan aynı olmuyor bence siz şanslısınız hiç almadınız ben çok aldım çokta yemiyorum
Mom06226 belisslinaa ay ne güzel işte sizin yerinizde olmak vardı niye kilo almak istiyorsunuz ben 9 haftalığım 3 kilo verdim ama her gün dua ediyorum keşke 9 ayı böyle kiloları vererek bitirsem diye 😆inşallah cok kilo almadan hamileliğimi bitiririm
Rojbin27 BelisMelis41 benim ki beli oluyor gören çok kilo almişşın birsey yiyorum direk kilo korkuyorum inşallah doğumdan sonra hepimizin ki geçer
belisslinaa Rojbin27 ne bulsam yiyorum ama alamadım 58i görmek isterdim doğumdan sonra aldığım 5 kilo da gidince çalı gibi kalırım
Elfgksu Takma kafana, cok fazla almamişsin… Gereksiz kalorilerden vazgeç… Ve verirsin de cok harat hamileliginden sonra insaAllah… Benin kardesimin esi de 48 kilo ile hamile kaldi o da dogundan sonra verdi tum fazliliklarini…
Rojbin27 belisslinaa ay ne kadar şanslısınız boş verin bence kilo çok iyi değil geri vermek le uğraşıyorsun bence ideal kilo 50 falan
Birpapatya4 Rojbin27 48 le hamile kalıp 70 le doğuma girdim şimdi yine 48 le hamile kalıp 65 kiloyum 36 haftayım zayıflar daha çok kilo alıyor ama verirsin sonra nolcak ki çocuk sağlıklı olsun da
Aynrr_122 Rojbin27 aynen canım sonra zamanla yürüyüşle bol su ile verirsin hiç tasa etme suyun da kilo vermede rolü çok
yamacinannesii Rojbin27 bende 52yle hamile kaldım şu an 22 haftalık hamileyim ve 61 kiloyum. Ama görenler sen almamışsın diyolar bedenim aynı yani karnım çıktı sadece
Ozge890 Rojbin27 ya ben napiyim 68 hamil kaldım 90 girdim doğuma suan 80 kiloyum imreniyorum doğum girdim 10 16 verdim diyenlere bana yapıştı kaldı kilolar aynalara bakamıyorum hele karnim cok çirkin aynalara lustum resmen 😭😭
Birpapatya4 Rojbin27 ben 2 ay içinde şak diye aldığım tüm kiloyu geri verdim bişey yapmadım kendi kendine gitti
elisa123 Rojbin27 62 kilo ile hamile kalmstım 25 haftalık olduk 70 kilo oldum aslında cok yemek yemiyorum seker yükleme de biraz sınırda cıktık dikkat et sende
Ozge890 Rojbin27 yok doğurdum ama yirtiklarim mi desem göbeğin oyle cıvık durması mi esimin yanında üstümü asla drgistirmiyorum açık giyiniyorum ben bile o vucumdan tiksindiysem oda tiksinir 😪
Rojbin27 Ozge890 ayy öyle demeyin kendini üzme kilo gelip geçicidir inşallah verirsin bebeğiniz kaç aylık