2sy AylinCk ben de 34.haftadayim ama tarih vermedi sonuna kadar bekleme taraftariyim dedi doktorum. Ki sezaryen olacagim da belli aslında. Ne zaman gun verir acaba 🙈
AylinCk 2sy yaa doktordan doktora değişiyor bence 😞benim ikinci sezeryanım olacak 19 Ağustos ta tam 39+0 haftaya denk geliyor gittiğiniz zaman sorun bence ben kendim sordum😍
Alize1 Ahsenkubraa 34+1 deyiz bizde ağustosun ya ilk haftası yada ikinci haftasi sezeryan olucak doktorum la yarın konuşmayı düşünüyorum. Siz kaçıncı haftadaydınız şuanda
CigdemBsgl Minnak11 bende 34+4deym suan bana gun vermedi dr net olarak kontrole gtmedm ama ilk zamanlar agustos 19 da gunun doluyor demisti
Arenn 20agustos sezeryan olucam bende :) hayirlisiyla saglikla bebisleri kucagimiza alalimm sayili gunler artikk
Durubatu Ahsenkubraa sağlıkla gelsin yavrunuz😍 bizimde ya 3 ya 4 Ağustos olacak Çarşamba günü netleşecek 🥰
Nassss Drymomm aramızda bir gün var bende 32/5 ilk bebeğim erken doğdu çiğer geliştirici iğne yapıldı bunda her ihtşimale karşı
Bulutsevdasi Nurssss benimde 6 Ağustos. Hareketleri eski gibi değil dediğiniz gibi. Dinlenince hareketleniyor . O yüzden pek endişeliyim değilim..ama yalancı sancılar başladı. Belimde kasığımda ağrıyor. Adet sancısı gibi alttan ağrım oluyor. Kurbana dogurmasam iyi valla. Yarin doktora gidicem kontrol için bakalım ne dicek..bugünde minnak bir kanamam oldu durdu. Anlam veremedim.
Pirincveannesi MineLule bende ağustos sonu 33+1 48 gün kaldı ama insan sabırsızlaşıyo artık ama sağlıkla gelsibler inşallah 🙏
Bsrakya Ahsenkubraa Agustosun 27si gözüküyor ama kız olduğu için ve kasıkta durduğu icin 3 hafta sonra bekliyoruz dedi doktor oda agustosun başına denk geliyor 34 haftalığız 💚
Asyamira As-1m uygulamadan kastım tam olarak 40 haftalık olan gebelik süreci ☺️ happy mom a ilk girdiğimizde bebeğin doğmasına kaç gün kaldığı yazıyor ondan bahsediyorum, son adet tarihiniz gebelik oluşumunun ilk günü olarak kabul ediliyor ☺️
Ferhathatice Minimomy Bnde ilk oğlumda normal olur diye 41 haftayı doldurmuştum ve sezeryana alındım ilk gebelikte bekletiyorlar.Beklemek daima iyi bebek çok güzel gelişiyor oğlum 3.750 gram doğmuştu. şimdi 2 Nci bekliyoruz 32 haftalığım
Minimomy Ferhathatice Evet haklısınız beklemek bebişler için iyi🐣 fakat bazen tedirgin oluyorum kötü düşünceler geliyor aklıma Allah korusun ya birşey olur da ben hissedemem anlayamam diye kendimi kasıyorum 😔
Ayse2011 Ferhathatice bende ilkte mecburi sezeryanımı oldum 37. Haftaya girdiginde aldılar ben küveze faln girer erken diye düşünmüştüm fakat kızım 3.350gr dogmuştu. Bir skıntı oluşmamıştı sadece strese girip suyu azalmış zillinin… Sizin kadar beklesem 4 5 kilo çıkardı heralde.gelişmesi genetikde olabiliyor bebeklerin iriligi bence anne baba ile alakalı..
Mom8899 Ahsenkubraa 36+4 olduk, 3-4 gündür çok az hareket ediyor tedirgin oluyorum. Normal doğumu bekliyoruz biz de, 6 Ağustos görünüyor. Sizin sezaryen isteğe mi bağlı yoksa zorunlu mu?