Songulll123 Ahsenkubraa 34+2 yiz bizde artık beklemek istemiyorum ya bir an önce gelsin istiyorum 😊 geçmiyor günler
Dvoz1993 Drymomm benimde 32+4 günümüzü aldık 24 agustos :) benımde dogum tarihim 24 agustos Allahın ıznıyle kızımda benımle aynı gün doğcak bi aksilik cıkmazsa inşallah :))
Drymomm Dvoz1993 ya benimse aklımdan hep 25ağustos geçiyo en son 31+4 ye gittim ne gün ne nst oldu bakalım 34te gidebilirsem gün verir heralde 2.sezeryan buarada
Dvoz1993 Drymomm benide bayramdan sonra cagırdı hem kontrol hem artık nst gırceksın dedi hakkımızda hayırlısı olsun inş :)
Nassss Drymomm aramızda bir gün var bende 32/5 ilk bebeğim erken doğdu çiğer geliştirici iğne yapıldı bunda her ihtşimale karşı
As-1m Ahsenkubraa 3 Ağustos ta kaç haftalık olmus olyrsnz bide şimdiden verilmesi doğru mu benimde 2. Sezeryanim olcak çok heycanliyim
Deletedmom23234 Ahsenkubraa Belli bir tarih olunca insan kendini hazırlayabiliyor her konudan ya 🥰 bakalım Bizim doğum şeklimiz ne olacak son ana kadar herşey değişebilir çünkü 🙏🏻🤭
Asyamira As-1m uygulamadan kastım tam olarak 40 haftalık olan gebelik süreci ☺️ happy mom a ilk girdiğimizde bebeğin doğmasına kaç gün kaldığı yazıyor ondan bahsediyorum, son adet tarihiniz gebelik oluşumunun ilk günü olarak kabul ediliyor ☺️
ZeynAnk Ahsenkubraa 33+1′iz sezaryen olacak ama henüz tarihi belirlemedik. Sancı çıkıyo nst’de, sık kontrole gidiyorum nidicard kullanıyorum, progestan en baştan beri kullanıyorum. İnşallah 37-38leri görürüz. Sağlıkla gelsin yavrucaklarımız.
zeyzeey Ahsenkubraa erken riskim var normalde sonu gibi bekliyoruz doktor şu bayramıda atlatalım rahatız dedi bilemiyorum 😏🥲
As-1m Dvoz1993 peki diyelim ki benimkide doğuma hazır gelişimi tamamlamis ben istesem 39+1 i bekleyemzyimim
eslemmesilaa Ahsenkubraa bizmde sezeryan dedi ama gün vermedi daha 26 temmuzda kontrol var bakalım ağustos başı olur herhalde doğum