Emiryigit47 Hilkatkaradagli tabi canım acelesimi var🤣🥰. Dün öyle bi temizlik yaptım hala ağrısını sızısını çekiyorum 🥵🥵🤦🤦
Serha -derya-anne- ikinciler kolay olur diyorlar ama 😂 kaynanam gülüyor ilkte böyleyse ikinciyi evde doğurursun sn 😂
Irm_brk12 Serha gözlerim doldu iyi çok şükür Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin maşallah size Allah anali babali büyütsün gule gule büyüt bebeğini inşallah 🤗😍🥰
Aynur-13 Serha bu ne kadar güzel bi doğum hikayesi Allah sizi oğlunuza oğlunuzu size bağışlasın bende 30+4deyim hangi şehir ve hangi hastanede doğum yaptınız acaba
Serha Aynur-13 amin canım benim rabbim sizide sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏 izmir Çınarlı hastanesinde doğum yaptım canım ben
Serha Hilkatkaradagli Bencede yaptır kalsın ben iyi ki yaptırmışım temizliğimi diyorum halılarım yıkamadan gelmişti onları bugün serecektim sözde salı günü yatış yapılacağı için her şeyi bu güne bırakmıştım kuaföre bile gidemedim bacaklarım orman gibi doğum yaptım resmen yA oğlum çok acele etti
Serha Han-003 valla bende dün gece bir posta böyle bir yorum yaptım sabahına doğurdum hazırlıklı ol 😂🙏
Hamilebirisi_ Allah analı babalı, sağlıcakla büyütsün. Darısı bana inşallah dua edin yarın 40 haftalık oluyoruz maalesef sancım yok 🙏🏻🤍