Rabbime binlerce şükürler olsun bende sonunda doğurdum. Çok hızlı gelişen bir doğum oldu herkes şoklarda 😂 Akşamdan hiçbir belirtim yoktu buzluk için poğaça yaptım evin kapılarını falan sildim. Cuma günü doktorum hiç kilo almadığını salı günü yatış verip suni sancı vereceğini söylemişti. Zaten burada paylaşmıştım sizinle her şeyi. Suni sancıdan korkuyordum hep dua ettim inşallah kendi sancım olur diye. Bu sabah uyandım saat 7 gibi sancım vardı adet sancısına benzer ama daha önce hiç sancım olmadığı için yalancı sancılar başladı diye geçiştirdim. Bir geldi aldırmadım iki geldi aldırmadım sonra dedim acaba geliyor mu pilates topuna oturup sancıları karşılamaya başladım bu arada sayaç açtım bir de ne göreyim 3 dkda bir geliyor hala inanamıyorum doğum sancısı olduğuna sürekli çişim var gibi lavabo pilates topu arası gidip geldim. Bu arada nişanım geldi .Saat 9 gibi doktoru aradım çık gel neyi bekliyorsun dedi evde tektim kayınvalidemi aradım geldiler. İçimden diyorum daha başlangıç sancıları bu kadar sıksa ben hayatta doğuramam gidip sezeryan isticem. Kaynanamlar geldi yola çıktık hastane 30 dk eve ama saat 9 o kadar trafik var ki anlatamam belki yıllar geçti sandım o yolda. Sancılar 2 dkya düştü ve artık acayip şekilde ıkınma hissi geliyordu ama daha hastaneye yetişmemiştik kendimi o kadar çok sıktım ki bebek içerde kakasını yapmış sıkışmış. Ikınma hissi ilk geldiğinde ıkındım ve suyum patladı birde suyum geliyordu artık. Zor bela hastaneye geldik doktorun odasına girdim direk diyorum ben dayanamicam sezeryan yapın bana. Doktor muayene masasına yatırdı ve dedi ki daha neye dayanacaksın bebeğin kafası çıkmış hala sezeryan diyorsun tam açıklık olmuş dedi şok oldum. Ikınma hissi geliyordu dedim ıkınacağım panik yaptı herkes klinikte doğum var diye ama ilk ıkınmada olmadı sancım geçti deyince apar topar doğumhaneye çıkardılar. Sağolsun doğum ekibi o kadar anlayışlı o kadar naziklerdi ki anlatamam. Doğumhaneye geçtikten sonra ikinci ıkınmada oğlum balık gibi kaydı gitti ilk temas olmadı kakasını yapmıştı. Yırtıklarım vardı dikileceği zaman anestezi istedim. Kendime geldiğimde odamdaydım ve oğlum yanımda pamuk gibi yatıyordu. Saat 7 de başlayan sancılarım sonucu 10.50 de oğlum kucağımdaydı. İlk doğumumdu çabuk olmaz diye evde oyalanıp durdum ama az kalsın yolda doğuracaktım.😂😂 Rabbim okuyan herkesin doğumunu bu kadar kolay atlatmayı nasip etsin. Biliyorum ki burda dua eden herkesin de katkısı var hepinizden Allah razı olsun. Bir anda olup bitsede sormak istediğiniz her şeyi cevaplarım canlarım🙏🌹