Mom06226 Selin12- ilk gebeliğimde bulantılarım doğuma gireceğim güne kadar sürmüştü zehir olmuştu resmen hamilelik bana günlük her sabah insan çıkarır mı 🥴 çıkarıyordum valla. Şimdi 9 haftalık hamileyim yine öyleyim tek ümidim belki bu gebeliğim 3-4 aya biter diye dua ediyorum
Selin12- Mom06226 inşallah biter hepimiz bazı kişiler var imreniyorum onlara hiç mide bulantısı yaşamıyor
Merverdgn 12+4 üm. Hiç mide bulantısı yaşamadım ama migren krizlerim oldu benimde 2 haftadır migrende yaşamıyorum. Sadece çabuk yoruluyorum halsizlik oluyor o kadar.
mineirem Kızlar dün denizdeydim öğle sıcaklığında girmediğim halde çok fena yanmisim oğluma eczaneden krem aldık ama bana kullanma dedi yüzüm kayış gibi oldu canım çok yaniyo
Egemence Sina 13 haftalığım acaba bu haftalarda hareket hissedilirmi bugün muayeneye gittim unuttum sanki dün hissettim gibi geldi de eşimde olmaz diyor 😅
53rye 12+2 haftalığız çok şükür bu zamana sıkıntısız geldik hiç mide bulantısı hiç bi belirti yaşamadım ☺️
Burakbusekalleli Slm kızlar bizde 11+4 haftaligiz hiç bulantim olmadi çok şükür ama aşermem var yani hersey aşeriyom yemediğim hiç bisey yok 😁🙈