Sina Hamileliğimizi birlikte sürdürelim mi bazen bazı şeyler dr sormayı unutyroz birbirmize fikir destek oluruz ne dersiniz💐💐
Aslhn12 Sina 15 im ben de katılabiliyor muyum 😅🥰 hamdolsun mide bulantıları geçti bitti sizler ne durumdasınız? Zaten 15.16. Haftalarda tamamen bitiyor bitmese bile bazı anne adaylarında azalıyor :)
Serraa123 Sina 12+0 ultrasonda 12+6 gözüktü bugun ikili taramam vardı ense kalınlığı burunda problem yok bakalım kan sonuçlarını beklicez hiç bulantım yok hamile gibi değilim sanki💜😀
Sina Aslhn12 ahah tabiki bnm bulantı devam düşük rskim vardıazalmş tansyonm yükseliyor bende bu şekil😀
Mavilio2 12.5 haftalığım karın agrılarım dışında birazda bulantım oluyor duygusallıkta etkiliyor başka sıkıntım yok bynlar sıkında 🤦♀️
Emba1406 Serraa123 bende aynıyım sadece ilk zamanlar kasık ağrım oldu şükür hiç bulantım olmadi hiç de aşermedim😔
Serraa123 Mom06226 Valla bir hafta sabah bulantım oldu geçti maşallah diyeyim insallah sizinde geçer biran önce😊
Hayat_1234 6 hafta 5 gün inanılmaz mide bulantım var hiçbişey yiyemiyorum 4 günde 2 kilo vermişim :(bgn doktordan mide bulantısı ilacı aldım biraz iyi geldi umarım uzun sürmez çok kötü geçiyor hamileliğim
Selin12- Acaba mide bulantısı ne kadar sure daha sürer benim 3 hamileliğim ama diğerlerinde bu kadar mide bulantim olmamıştı
Mom06226 Selin12- ilk gebeliğimde bulantılarım doğuma gireceğim güne kadar sürmüştü zehir olmuştu resmen hamilelik bana günlük her sabah insan çıkarır mı 🥴 çıkarıyordum valla. Şimdi 9 haftalık hamileyim yine öyleyim tek ümidim belki bu gebeliğim 3-4 aya biter diye dua ediyorum