Kbra1234 Minnak-kiz66 walla canım bizde nişanımız geldi bekliyoruz buradaki arkadaşlarla benim doktorumda 17 sinde gidicek çarşamba suni ile mi başlatacak bilmiyorum bende suni hiç almadım korkuyorum açıkçası
Kbra1234 snglysl walla kuzum senin 41 olmuş kız mı kızlar neden geç geliyor ki benimde açık pembe renkte nişanım gelmeye devam ediyor haşa doğum yok 38+6 olduk
snglysl Kbra1234 kız evet. Allahtan ağrım varda nöbet bekliyorum 😂 yoksa sabah kurbanlık koyun gibi tıpış tıpış gideceğim hastaneye 😂
Yaso26 Kbra1234 parça parça gelir nişan demişti doktorum benim nişanım geldi 3 hafta sonra gerçekleşti doğumum sezeryanla
Kbra1234 Mumyy benimde pembe sıvı geldi somra peçeteye sildim doktora yazdım ama cevap yok hala üstüne hafif kaşık ağrım var
Mumyy Kbra1234 inşallah sanciniz gelir Allah kolay kurtarsın benim artık kendimden umudum kalmadı sancım gelmeyecek sanirim
Kbra1234 Mumyy walla kuzum kasıklarım belim hafiften ağrıyor ama bende emin olamıyorum sancı mıdır nedir diye
Kbra1234 Mumyy 50 dakikadır sancım gelip gidiyor doktorda gördü hala cevap yok son dakika doktor da değiştiremiyoruz ki 😒
ikizlerinannesiii Kbra1234 azar azar geldiği de oluyor canım hepsi bir anda gelecek diye bişey yok benim suyum bile azar azar geliyor şuan 31 +2 deyim
Kbra1234 ikizlerinannesiii suyum değil nişanım 1 haftadır geliyor su gelince doğumu başlatıyorlar çünkü 24/72 saat içinde doğum olması lazım bebek susuz kalmış oluyor çümkü
Mumyy Kbra1234 canım ben 39. Haftada Dr değiştirdim benimki yılan hikayesine döndü umarım sancin gelir de bayram öncesi dogurursun
ikizlerinannesiii Kbra1234 tamam işte nişan gelir parça parça normal bişey benimki anormal 28 den itibaren parça parça geliyor suyum gün içinde 5 litreye yakın su içiyorum gidenin yerine koymak için ikiz hamileyim doğumu ertelemeye çalışıyoruz