Asel4220 Aleynanin_annesi34 açlık uzun sure mi duruyorsunuz acaba ondan mı tokluk benşnde böyle şimdi benşmde panikledim
Aleynanin_annesi34 Asel4220 nasıl sizin de mi öyle çıkıyor açlık. Valla olabilir de belki geç düzensiz yediğim içindir o kadar düşük çıkıyor
Aleynanin_annesi34 Asel4220 anladım inşallah Bi sorun teşkil etmez yarın Dr gideceğim artık korkar oldum valla
HelensMom Hanımlar kahvaltıda neler yiyorsunuz? Ben kahvaltı için iki kaşık yulaf üzerine tarçın ve bir buçuk şeftali doğradım, bir saat sonra şekerim 148 idi, ne yiyeceğiz biz Allah aşkına :(
Aleynanin_annesi34 HelensMom valla peynir 5 tane zeytin bir su bardağı süt benim kahvaltı bu.. Sonrada üzerinde baya Bi evde tur atıyorum erimesi için oda etkili oluyor iki saat üzerinden geçince tekrar tokluk bakıyorum normal çıkıyor benim Bi açlık bu aralar normalin altında çıkıyor oda benim canımı çok sıkıyor 😞
Duygu_aslann HelensMom 2 dilim cavdar ekmegi 1 yumurta bazen ekmeklerin arasina kasar koyup tost yapiyorum zeytin yeşillikler flan bu kahvalti beni yukseltmiyor 105 cikio en fazla
HelensMom Duygu_aslann ben de normal kahvaltı ile deneyeceğim diyetisyen bu şekilde verdi zaten hiç doyurmuyor hiç sevmem böyle çabuk kahvaltıları yulaf nedir yumurtasız peynirsiz kahvaltı mı olur :(
Duygu_aslann HelensMom 3 haftadir diyetteyim protein ağırlıklı beslendim kacamaklarim oldu 1 2 ama cok fazla degil. Esim hep dedi ki bu cocuk kilo almayacak az yiyorsun flan dub doktora gitttigimde 26+6 da 1150 olmus oglum ve ben 2 kg vermisim saglikli beslendigimiz surece korkmayin benim hem sekerim yukselmedi hem bebegim iyi büyüyor
Aleynanin_annesi34 Duygu_aslann bence sıkıntı yanlış değilsem çünkü en normali 70/100 öyle diye biliyorum bu yukarıda saydığım değerler çok düşük normalin altında 😕
Aleynanin_annesi34 HelensMom çok şükür hiç bir belirtisi de yok araştırdım iyi hissediyorum kendimi ama nedense böyle olunca canımı sıkıyor
Duygu_aslann Aleynanin_annesi34 bence yanlis biliyosunz benim acliklarim hep 60 70 80 oyle gidiyor hatta seker yuklemesinde bile 72 cikti doktorum açıkların cok iyi sanslisin sadece toklugu dusurceksin dedi.
HelensMom Duygu_aslann peki meyve falan yiyebiliyor musunuz ya benim daha diyetimin birinci haftası bile dolmadı sürekli bir şeyler çekiyor canım mesela bir dilim pizza kaç gündür rüyalarıma giriyor