Moomm Mzg_15 iyiyim kuzum. baya rahatladım resmen midem kusmak için kendini zorladı. ilaçlar ağır geliyor sanırım sabah ecopirin sabah akşam progestan bir de gece prosseed şase içiyorum zorluyor sanırım. Allahtan bugünden itibaren bıraktık progestanı
Moomm Mzg_15 pıhtılaşma sorunum olduğu için ecopirin progestan bebeğin tutunması için prosseed vitamin
Moomm Mzg_15 benimki vermedi ya direk bu prosseedi verdi. ayda 2 kez alıyoruz 760 tl sadece vitamin. bunun iğnesini progestanını klomenini saymıyorum
Moomm Mzg_15 amiiinn 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 biz 1 yıllık evliyiz fakat ben tedavilerimi önceden beri oluyorum çünkü pcosum çok ileri seviyede adet olamıyorum aylarca yumurtalarım çok fazla ve gelişmiyorlar
Mzg_15 Moomm bende bir yıllık evliyim canım benimde üç beş ay olmadığım oluyor hiç düzenli değil bu defa 32 günde oldum çok aşırı şaşkınım 😂 eşim bile şaşırdı bu kadar erken olmazdı diye 😂
Moomm Mzg_15 hahahahah 😂😂😂😂 ne değişik sorunlarımız var ya evet o da saçma gelmiyor gelmiyor tam ümitlendiğin an geliyor benim de bazen 3-4 ay gelmiyor bazen ayda 3 kere geliyor
Mzg_15 Moomm Benimde öyleydi canım ara kanamaların çok oluyordu doktora gittim o da pcos larda çok normal sık karşılaşılan bir durum dedi
Mzg_15 Moomm Umarım aynı zaman da da hamile kalırız 😂😂 bu ay da deniycez Allah’ın izniyle 🙏 kafanıza takmayın istemediğiniz anda geliyor diyolar ama insan düşünmeden duramiyor 😔
Moomm Mzg_15 yani kafaya takmadan nasıl olur ben anlamıyorum çocuk isteyen kafasına mecbur takıyor bir de benim hsg de verilen maddeye alerjim var o yüzden 13 ay içinde hamile kalmam lazım. 2 yılda bir yaptırmam gerek ama ben bir daha yaptıramayacağım
Mzg_15 Moomm inşallah en kısa sürede hamile kalırsın canım 🙏 eşim de çocukları çok seviyor umarım en kısa sürede bizlerin de yüzü güler 🙏🤗
Adalina09 Moomm varsa eğer çıkar şimdi test yapsan pozitifi görürsün belki ama.igne etkisi olabilir ben genellikle 15.gunu adet olurdum iğnenin 14.gunde de kesin sonuç alırsın inşallah vardır
Moomm Mzg_15 aminnn kuzumm sende bende tüm isteyenlerin sağlıklı bebeklerle kucağı dolar inşallahhh🥰 sen hangi şehirdesin