Uykucu2307 zeratzelal sağlıcakla doğurun inşallah. Kaç haftalıksiniz. Bi avazda doğum yapın inşallah yaa
zeratzelal Sedasenn hiçbirşey yok suyum azalmış mecburi başlatıcaklar açılma yokmuş ama yumuşama varmış çabuk açılır belki
Semragul_ zeratzelal kac haftaliksiniz acaba.Rabbim kurtarsın inslalah sıra bende benimde haftaya belli olur doğumum bende hayırlısı ile digururum
Nurayademir zeratzelal umarım sağ salm bir avazda kavusursunuz bebişinize dualrım sizinle ve tüm hamişlerle ❤️🤲🏻 Ben de 3-4 cm acılmam var beklıyorum doğurmayı ❤️🤲🏻 Evde sancılarımı beklyrm cars ya kdr doğmazsa suni verip doğurtalm ddı doktrm bana da 🙂
zeratzelal Nurayademir Ya öyle mi sizinki de hayırlısı olsun inşallah 😍ben de az evvel muayene oldum üç santim açık varmış suni sancı bekliyorum daha bağlamadılar😬😬
zeratzelal Nurayademir Sanırım benim suyum az olmasaydı seninle aynı durumda olurduk ama suyum az olduğu için yatış verildi
Nurayademir Hsndfn00 unutmam canım yapıyorum yürüyorum amin İNŞALLAH cümlemiz bir avazda doğuralım ❤️🤲🏻