Kyhan Mervehtp81 aynen oyle canim ya bende dusunuyorum nasil olacak aynadan olabildigince yapmaya calisacam ama biraz zor sanki 🙄🙄🙄
Kyhan Mervehtp81 aynen oyle canim temix kalmaya calisiyorum ama olmuyor malesef halledene kadr oluyorum
merve100 Yaparsınız kızlar ben 42 haftalık doğurdum kendim kendi açıklığımı kontrol edecek kadar esniyordum artık . Kendiniz yapamazsanız eşiniz yapsın
alimerve angime benim eşimde aynısı söylüyo yaparım tabiiiiiiiii ama iki dk sonra olay değisir diyo 😂😅😅😂😂
Kyhan Seda_nrr iliski yasak degil canim ya son aylarda risk varsa bilmiyorum ama doktorum perine iliski squat dedi
Mavi87 Almis canım zaten doğum başlamasına değil doğum anında epizyotomi ve yırtılma olmamasına yönelik bir uygulama bu perine masajı. Esnetiyorsunya dikişsiz doğum oluyor
merve100 Almis perine doğumu hızlandırmak için değil , yırtılma olmasın doğum anı bebek çıkarken kolaylık sağlasın diye :)
Seda_nrr Kyhan bende yasak kuzum belki perinede yasaktır bilmiyorum gerçi son haftalarda yasak kalkarmı 28+4 deyim daha