angime Kyhan yav en merak ettiğim şey nasıl yapılacak o ya ben uzanamam muhtemelen şimdiden denedim daha 37 haftalık, 2 elimle mümkğn değil zaten tek elle de nasıl olacaksa ben o kadar esnek değilim ya
Kyhan Mervehtp81 bende 38 olucam yarin ama. Doktorum gec kalmissin dedi basla doktorun tavsiye ediyorsa bende korkuyorum ama insallah yapabilriim 🤣
Mervehtp81 Kyhan göbeğinden görüp oraya nasıl masaj yapacam bilmiyorum tuvalette kıçımı zor yikiyorum eşin yapması gerek ama o kadar ayrintili bakıp dokunmasını istemem heralde 😂
melekuldes Vazelinle yapsam sorun olurmu daha önce bi videoda gördüm doktorun biri yağ yoksa vazelinle yapın diye ama enfeksiyon kapmaktan korkuyorum kullanan varmı?
Kyhan angime aynen oyle canim esin yapsin yapamazsan dedi ama. Esimede diyememki 🤣 hadi dedim diyeelim ugrasmaz bide 🤣
angime Kyhan ya ahahha evet ben anlattım olayı eşime sonra dedim ben yapamazsam eşim yapabilirmiş uzmanlar öyle diyo dedim öyle araba farı görmüş tavşan gibi bakakaldı bana ahahahha
Kyhan Mervehtp81 aynen oyle canim ya bende dusunuyorum nasil olacak aynadan olabildigince yapmaya calisacam ama biraz zor sanki 🙄🙄🙄