Ilkayy MerveSglk95 çocuğu öğrendiğimden beri uyuyor zaten her doktora gititiğimde uyuyor doktor çok uykucu bi bebek dedi zaten 3 gün hissede bildim birdaha hissedemeyince korktum
MerveSglk95 Ilkayy korkma bisey olmaz benim ilk oglumda cok tembeldi hep yatardi korkardim bende hareket etmiyor diye dogdu 2 bucuk yasinda hala tembel ☺️ icecegi sutu bile ayagina cagiriyordu
Funda2735 Ilkayy ilaçlardan olabilir ama yine geç hissetmişsin benimde ilkim 17 de seğirme hissediyordum ve kilolu olmama rağmen şimdi maşallah 19 dan sonra ben burdayım diyor bir doktora görün bence yada sağlık ocağı kalbini nabzını ölçsün
Minnakanne_ Ilkayy kuzum doktora gitt ihmal etme inşallah bebişimiz uyuyordur bi sıkıntısı yoktur ama yine de sen bir acile felan git saat geç olsa bile yada istersen yarın git 😕
Ilkayy Minnakanne_ yok. Grip oldum hastalandım da kadın doğum yok diye normal hastalığıma bile bakmadılar günlerce evde ateşler içinde yattım en son ateşim yükselince 2 saatlik yola gittik kadın doğum olan bi hastaneye orda antiyobotik serum taktılar
Pelinbyrktrlr Ilkayy 1 kere bile hissettiysen korkma ama 24. Hafta artık net olarak hareket hissedilen bir hafta ileri baya tatlı yiyip meyve suyu içip sakince bir odada soluna uzanıp 1 saat bekle bakalım o zaman hareket alırsan sabah acile gidersin kalp atışlarına bakılır için rahat eder canım
ozlmayktkrmm Ilkayy o haftalarda hatırladım da 2. gün hissetmediiğim olmuştu :) uyuyormuş çoğunlukla sanırım, ama tabi yanlış yönlendirmek istemem herkesin hamileliği farklı , belkı doktorlukta bişey olabilir 🤷🏻♀️
Ilkayy ozlmayktkrmm yarın randevu aldım canım inş bişey yoktur benimde bebeğim hep uyuyor her doktora gittiğimde ams korktum yeni hissetmeye başladım kesilince hissetme
ozlmayktkrmm Ilkayy Allahın izniyle aksi bir durum olsa vücudumuz muhakkak sinyal verir mrk etme içini ferah tut 20 ye girince çok uyuyorlarmış 25 den sonra zaten çok hareketli oluyorlar galıba ☺️🙏🏻yada herkesin bebişi farklıdır belki haftalarla alakası yoktur :) uyuyordur uyuyordur korkma doktorda görünce rahatlarsın :)
Yenigelin543 Ilkayy benim 27 haftalıkken bile hiç hissetmedigim gün olmuştu sabaha kadar uyuyamamistim sabahta ilk isim sağlık ocağına gitmiştim kalp atışını duymuştuk oradaki hemşirede telaşlanma sen yoruldugunda bunaldiginda o da yoruluyor demişti.
Ilkayy Yenigelin543 bizim burdaki sağlık ocağındaki cihazla çok zor duyuluyor o yüzden hastaneye gitmek istiyorum
Ilkayy ozlmayktkrmm inş bişey yoktur canım çok zor bi hamilelik geçirdim düşük tehlikesi yaşadım hastanelerde yattım Buda böyle olunca ödüm patlıyor
ozlmayktkrmm Ilkayy ohoo artık 24 lere gelmişssin sen ona bak koca bebek oldu artık dediğim gibi birşey olsa zaten ne bilim kanaman olur ağrın olur illa ki vücudun sinyal verir , içini ferah tut 🙏🏻😊😊