Calisananne25 Melek__55 herkeste olacak diye bir şey yok 🙂 15 haftalığım bu zamana kadar hiç bulantım olmadı başka bir şikayetim de olmadı Allaha şükür 🙂
Melek__55 Sema2019 aynen her hafta kontrole gitmek istiyorum hata elimde olsa ultrasyon cihazı alcm evve🤣🤣
bebegimizibekliyoruz1 Melek__55 hiç bi zaman 😂 15+3 üz bi gram mide bulantım olmadı şükür 😂 bazıları 9 ay çekiyormuş bulantı bazıları 3 ay değişiyor ama ben hiç çekmedim umarım sizde çekmezsiniz
Nry0682 Melek__55 valla bilmiyorum onu ama bende hic bulantı olmadı,Görümcemin oglu var 9 ay kafasını yastıktann kaldıramadı kusmaktan serumlarla beslendi.Bünye meselesi desek daaha dogru aslında cinsiyetle alakalı olcanı sanmam
Angela Melek__55 Ay ne güldüm ya:))) Olsa inan isyan edersin burada yardım edin diye ,ne güzel işte mis gibi insallah da olmaz dua et
Selin12- Angela aynen ben de yardım istedim neler neler denemedimki elma leblebi ilaç tuzlu çubuk peynir maden suyu daha neler neler ama hiçbir fayda etmedi
Selin12- Melek__55 aman kardeşim olamsin mide bulantısı çok kötü ben 8 haftalık hamileyim 4 haftalıkken başladı hiç bir şey yiyemiyorum hastanelik oldum hastanelere taşınıyorum
rojinlina44 Melek__55 Ne güzel işte olmasin her hamilelikte mide bulantisi olacak diye birsey yoktur ben daha ölüyorum bulantidan
Selver90 Melek__55 kız olmasın daha ne istiyorsun benim iki gebeligimde 3. Ve 4. Ayım kötü geçer çok şükür sonrasında sıkıntı olmaz.dua et maşallah de olmazsın daha iyi