Sedahcslhglu Melek__55 kesin mide bulantısı olacak diye birşey yok ki bünyeyle alakalı siz sanslılardansınız demek
Sema2019 Melek__55 benm de 7 den gün aldiktan sonra başlamıştı suan 11 haftaligim hala devam ediyor bende çok merak ediyordum nie olmuyor diye ama olunca o günleri çok aradim Allah size aratmasin
Berlaysgl Melek__55 7+1 bnm de canm mide bulantılarm 1 haftdr başlamş ama yani çok kötü bulanmıo halsizlik ve bel ağrısı çok var bndede😔
onhaziran Melek__55 olur yakında bende 8 haftaligm yeni başladı çok zor bı durum inşallah bulanmaz miden
Zeyenzey Melek__55 benimde tam 7+4′de basladı hatta kendimi hamile hissetmiyorum çok iyiyim diye doktora gitmiştm 7+4′de bi başladı aman Allah😂🙈
Sema2019 Melek__55 evet bende sizn gbiydim ilk gebelik olunca insan herseyde tedirgin oluyir ay bide benm esimde diyordu nie kusmuyorsun diye smdi perisan olmuş disardan yemek istemekten laf ederse sen istedn diyorm 😂😂 hep nie kusmuyorsun diyordu
Melek__55 Sema2019 aynen her hafta kontrole gitmek istiyorum hata elimde olsa ultrasyon cihazı alcm evve🤣🤣
cnskmc Melek__55 bence olmasın diye dua et cünkü neredeyse 5 ay boyunca çektim ve nasıl berbat bişey oldugunu anlatamam anca yasayanlar bilir 😣