• Alışveriş
  • Normal yatak yerine park yatak düşünüyorum.

Sanıyorum bunları konuşmak için öok erken 😩😂 ben çok aceleciyim

Bende park yatak düşünüyorum çünkü görümcem geçen sene fiğim yaptı her turlu beşiği yatagı aldı kızınca Suan sadece park yataktan memnunlar cunku ayağa kalkmaya başladıktan sonra ahşap beşiklerden düşme riskleri var sallanan hamak gibi olanlarda zaten Max 6 ay yatabiliyor

Mineebd bende kraft calipso elit 70x120 aldım 4-5 yaşına kadar da yatabilir istediğim yere taşırım da park beşik tavsiye ediyor herkes. Yatağını da yarı ortopedik yaylı aldık bebek çocuk sağlığı için uygun olandan. Visko pamuk bv önerilmiyor yumuşak olmaması lazımmış 🙂

Kesinlikle park beşiği tavsiye ediyorum kullanış rahatlık açısından en iyisi ve diğer ahşap beşiklere göre daha güvenilir uzun süreli kullanım açısındanda iyi yanı

2 yıl sonra
      Dilekka yaylı aldık demişsiniz ya genellikle 70 130 görüyorum siz hangi boyutta hangi markadan aldınız acaba
      Mineebd bende kraft calipso 2 aldım kullananlar çok memnun ilk çocuğumda mobilya beşik kullanmıştım bu sefer değişiklik olsun istedim
        Mineebd Ben de beşik konusunu saçma buluyorum. Park yatak alıcam bende zaten bizimle olacak canım olum bi süre doğunca ve Montessorri büyük yataklı çocuk odası yaptım. Çünkü büyüyen yataklı beşik bana biraz fantezi geliyo.
        Mineebd benimde annem park yatak aldi kizimaa kraft garden vee o kadar harikaki donencesi titresimi muzikleri vs . Bence kesinlikle parkk yatak cnim
          Bende aynısından aldım diğerlerinden daha pahalı ama kaç sene kullanılacak hatta üst kati için pamuk yatak ve yün yatak diktirdik anne yani olarak kullanacağım
            bir ay sonra
            Mineebd merhaba ,aratma yapinca buldum basligi :) sadece park yatakla uzun yillar gecirmeyi dusunuyorum. . :) bebegi gormeye gelenler acaba "aa bi beşik almamişlar yazikk" falan derler mi diye aklima takilmiyor degil ... ama kimsenin dusuncesi obemli degil.. Sonuçta bu yatak tüm ihtiyaci karşilar diye dusunuyorum. Sizce? Kac yasina kadar kullanmayi dusunuyorsunuz?
              Lavanta01 yani boyca sığdığı sürece kullanmayı düşünüyorum açıkcası :)) şuan 10 aylık oğlum. Çok dönüyor ediyor. Park beşikte çok rahat ediyorum o sebeple.. dediğiniz gibi kimsenin düşüncesini önemsemeyin.. normal beşikler daha küçük oluyor, kolu bacağı aradan çıkarıyorlar vs
              Park yatak marka öneresi olan var mı