Badeninannesii Kızlar dün gece nişanım gelmişti bugn acile geldim nst de sancım çıktı yatışım yapıldı suni sancıyla dogum yapıcam nolur dua edin bebegimi sag salim kucagıma alıyım❤🙏🙏
Sedabysl Badeninannesii canım kaç haftalıksın sancın çıkıyor muydu önceden karnın düşmüşmüydü bende bekliyorum da ne Zaman gelir bilmiyorum 🥲
Linam6868 Badeninannesii Rabbim sağlıkla kavustursun insaAllah kolay doğumlar nasip etsin darısı bizlere insaAllah🤗
edaserhatmasal Badeninannesii hastaneye giderken sancın varmıydı yoksa nişan geldiği için mi gittin sadece nstdmi sancın çıktı
Badeninannesii edaserhatmasal Hastaneye gelirken sancım yoktu nişanım geldi dün akşam diye geldim ben nst de sancım çıkınca istersen suniyle yatışını yapalım dediler yattık bakalım bekliyoz prensesimi❤
Eypelifnr Badeninannesii rabbim kolay bir doğumla sağlkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh🌷 doğum sonrası bizimlede tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz 😍
Bebegim4 Badeninannesii hayırla sağlıkla kavuş yavruna inşallah 🤍 duanda bizleri de unutma ne olur 🙏🏻
Badeninannesii Bebegim4 Rabbim hepinizin yardımcısı olsun kızlar benim ilk hamilelgimdi ilkez ameliyat oldum çok korkuyodum ama bebegim karnımdan çıkartılınca aglama sesini duyunca bende agladım ama oan için herşeye degiyomuş ben yavruma kavuştum çok şükür darısı siz güzel annelere🙏❤
2bebekbirana Badeninannesii Rabbim Kolay doğum nasip etsin. Sağlıkla kucağına al inşallah. Benimde dün geceden beri ara ara bazen düzenli bazen düzensiz aralıklarla sancım geliyor eşimi bekliyorum hastaneye gidicez bakalım.