kozerr Bende 9 da gideceğim 11.30 sezaryene gireceğim ama heyecandan uyuyamıyorum Bile hayırla kucağımıza alalım inşallah
Didonutella yarencaliskan ben deeeee!!! Son 3 buçuk saat ve felaketim. Azıcık uyuyabildim ona bile şükür diyorum şuan ❤️
yarencaliskan Didonutella hahaha kesinlikle yaa 12de yattım 3.57de kalktım resmen yerimde duramıyorum saat sayıyorum 😅
EsmamM18 yarencaliskan gece 2 de yattım 4.15 de kalktım uyuyamadım heyecandan bir de 2. Doğumum olcak ne bu heyecan 😅 8 de yatışım yapılcak inşaAllah
yarencaliskan EsmamM18 benimde 8 de yatışım olucak heycandan belki yerimde duramıyorum gülüp duruyorum 😅 hemen diyorum gelse geçse doğmuş olsa ❤️❣️🥺
Didonutella yarencaliskan benim uykusuzluktan pertim çıkmaya başladı bence benim yatışım saat 10.00 da
yarencaliskan Nehir3351 ameliyat anından hiç korkmayın spinal iğnesinden o anki yaşananlardan orası işin en kolay kısmı
Dilek58 yarencaliskan nasılsınız kızlarr aynı gün doğum yapmış olarak durumlar nasl benim gögüs ucu pert kızımda sarılık var biraz bnde idare ediyrm çok şükür @anne091
yarencaliskan Dilek58 çok şükür iyiyiz hafif sarılık atlatıyoruz bizde bol bol emzirmeye çalışıyorum canım ❣️