yarencaliskan anne091 hemde nasıl 😅 aklına getirince insan daha çok susuyor kim bilir saat kaça kadar içemiycez aklından atmaya çalış canım
slnurn yarencaliskan ayy bende çok heyecanlıyım 8 de yatışım yapılacak sağ sağlim kavuşalım İnşAllah 🤲😍
yarencaliskan slnurn ayy benimde 8de yatışım yatakta sağa dön sola dön duramıyorum cidden yerimde 🥺🥺🥺🥰
Setude yarencaliskan bennn çok az kaldı saat 19 da kuzum kucağımda olcak nasipse 9 aydır ilk defa bu gece çok gğzel bir uyku çektim ama erkenden ayağa dikildim 😂😂
yarencaliskan Setude ayy ben hiç uyuyamadım desem yeri en fazla 4-5 saat belki bundan sonrada kolay kolay uyuyamıcam ama yeterkı bebişlerimiz sağlıklı olsun ❣️
yarencaliskan slnurn korkuyu söylemiyorum zaten 😅 ama korkunun ecele faydası yok o çocuk bir sekılde ordan cıkıcak 😅 yeterkı sağlıkla gelsin tatlışlarımız 🥺❣️
anne091 yarencaliskan doğumdan sonra 6 saattte kadar birşy yiyip içimirmiyorlar ne yazıkki😢😢 ilk kızımdan biliyorum
slnurn yarencaliskan hahaha orası öyle 😂 Allah kolay doğum versin bebeklerimize sağ sağlim kavuşalım yeter ❤️
yarencaliskan anne091 bakalım nasıl olucak sen tecrübelisin 😅 ben bodozlama gidiyorum Allahım kolay doğumlar nasip etsin hepimize
anne091 yarencaliskan amin inşallah ben tecrübeliyim aşırı korkuyorum sakinleştirici isticem yoksa kendimi kaybediyorum 😅
yarencaliskan anne091 bende istedim ama bebiş çıkınca yapıyoruz dediler zaten çok heycanlı bir insanım herhalde bayılırım 😍😅