betuuls teachervera genetik de etkili sanırım biz onu unutuyoruz 😅 normal doğum olacaksa çok kilolu olmasın inşallah zorlanmayalım 😂
Sumc Cycanbaz canım benimde 35. Haftada 3100 dü. Bende senin gibi düşündüm 37+5te gittim dün 3300 olmuş haftasını ilk kez yakaladı normalde hep önden gidiyordu. Üzülme doktor haftasını sonlara doğru yakalıyor demişti banada. Ben iri olacak normal doğuramıcam diyordum şu an bebek iri değil ama pozisyon değiştirdi mecburi sezeryan olacak gibiyim
Kubra2012 Boyundan haberim yok hatta şuan kilosu kaç bilmiyorm 38+4 üz salı randevu var artık doğacak inşallaj zaten 3 güne gelir dedi dokror 😊 37 de 3350 demişti yanılma yoksa boyunu sormuyorum hiç eşimle biz ortalama Bi boydayız çünkü
Cycanbaz teachervera yemem gerekenleri yiyorum ama bu zamana kadar tatlı ve hamur işi de yedim 😔 şekerim çıkmadı diye gömdüm tatlıları artık son 1 ay doktor meyve dahil şekerli hiçbir şey yeme dedi. Protein ağırlıklı beslen ekmek bile yeme diyor ben doymuyorum oysa. Belki de genetiktir eşim ve ben de uzunuz iri doğmuşuz falan. Umarım ondandır 🙄
Ygmr15 teachervera benim hep bi hafta onde olan bebegim 37. Haftada 2900 çıktı normalde daha fazla çıkmasi gerekiyordu havalar ısındığı icin yumurta yemeyi bırakmıştım ona bağlıyorum
teachervera Ygmr15 Ben normalde yumurta ceviz yiyemiyorum zaten. Kendimi yumurta için zorladım oda tereyağında kırma olursa. Tansiyonumu yükseltti yemedim. Yarın gideceğim 37+3 oluyorum 1 haftada ne kadar aldı acaba