Elif0712 ogretmen_anneee bizimde esim efehan la ozan onerdi tek isim olucak bnde doruk ve berkay seviyorum
AlpBerkannesi Burcu-26 Alparslan Hamza oğlumun adı ikisi de aynı anlama geliyor Allahın askeri aslanı anlamında 😊
Ikizannesiiiii Benim oğlumun ismi yekta bunu da deniz yada denizhan yada yavuz düşünüyoruz sizce hangisi
Eusluu Svural sünnetmi ilk defa duyuyorum sünnet olduğunu yA ya sünnet bile olsa hayatı zorlaştırmaya gerek varmı çocuklar gerçekten ilerde zorlanıyor tek isim daha mantıklı bide değişik değişik iki ismi yanyana koyuyorlar 🤷♀️
[silindi] Eusluu Peygamber edendimizin ismi Muhammed Mustafa olduğu için Sünnet diyor olabilirler ben de hoca torunuyum ama dedem bize böyle bir şeyden bahsetmedi hiç bilmiyordum gerçekten…
Eusluu Susamtanem2 yani kısa uzun farketmez ama 1 isim olması yeterli yani zorlamaya ne gerek var Ömer asaf- asaf eymen yani ne bu heryer 🤣
Eusluu Cansuuu23 ya varya bende bu uygulamayı kullanana kadar doruk istiyordum oğlumun ismini ama o kadar çok doruk koyan varki mecburen vazgeçtim 🤷♀️
Eusluu Sevinc-Berke bence berktuğ kendi başına gayet güzel yanına hiçbi isme gerek yok ama siz bilirsiniz tabiiki
Sevinc-Berke Eusluu Yaa bilemiyoruz ki canım kafalar karışık ilk oğlumun ismi 2li diye bununda öyle olması istiyoruz 🤷😍