hellobaby0 Seda1992 anlamı çok güzel ama Azeriler daha çok kullanıyor diye biliyorum dini anlamı güzel ama dün bakmıştım ☺️
Eusluu Cansuuu23 ya varya bende bu uygulamayı kullanana kadar doruk istiyordum oğlumun ismini ama o kadar çok doruk koyan varki mecburen vazgeçtim 🤷♀️
Eusluu Kado87 asil güzel bu ara onuda çok duyuyorum ben milan koymak istiyorum ama karar veremedim tam 😩
Kardelen47 Glsn1 ben 25 haftlik oldum ama hic karnim yok ilk gebligim bebgin kilosu falan iyi hersey iyi ama karnim yok seninde az kalmis diye sana sormak istedim sizce normalmi
Eusluu Kado87 güzel aslında anlamına baktım anlamıda güzel ama kız isminide Andırıyor sanki unisex gibi
Aydabdullah ogretmen_anneee oglumun adi Abdullah cok seviyorum Allahin kulu demek bir baska isim koyacam olsamda ömer koyma isterdim
Aydabdullah ogretmen_anneee oglumun adi Abdullah cok seviyorum Allahin kulu demek bir baska isim koyacam olsamda ömer koyma isterdim
Sevinc-Berke Eusluu Yaa bilemiyoruz ki canım kafalar karışık ilk oğlumun ismi 2li diye bununda öyle olması istiyoruz 🤷😍
12tubi Benimkide erkek olucak Emir koymak istiyorum sizce güzel mi kararsizim Bide Emir ismine hangi isim yaksiir sizce ikinci isim koymak istiyorum
Eusluu 12tubi gayet kısa ve net bence güzel ama anlamı biraz sert yani emretmekten geliyor eğer anlamı size hoş geliyorsa koyun bence