Eusluu [silindi] Arkadaşlar sünnet nedir peygamber efendimizi örnek alıp onun yaptığı güzel davranışları uygulamak ama peygamber efendimiz kendi ismini kendimi koymuş sünnet olsun 2 isim koymak.bence biraz saçmalanmış. Sünnet ne demek önce onu öğrenelim 🤷♀️
Eusluu ElifB08 @Momocuk-48 yaaa dede ismi koymak nedir zaten soyadlarını taşıyor görende padişah soyu yürütcez sanır 🤣 erkek taraflarındaki bu kibir neden yA 🤣🤣🤷♀️
ElifB08 Eusluu Valla eşim hiç böyle düşünen biri olmadı, yaşamadığım için nasıl bi durum olduğunu anlayamıyorum.. Bence büyüklerinde bu konuda anlayışlı olması lazım ama egolarından olsa gerek 😅
[silindi] Eusluu en sevdiğim şekilde cevapladınız teşekkür ederim anlatan kişiyide çok severim dinlerim ne güzel açıklamış 🥰
fatos_szk Aylin2011 zaten bizim cocuklarimiz buyuyunce degisik isimler siradan olucak bizimkiler duyulmamis olucak 🤩😍
Aylin2011 Miniikanne sağlıkla doğup ismiyle yaşasın inşallah benim iki kızım var Ayşenur ve Zeynep şimdi ikizlerime hamileyim erkek olacaklar Mustafa ve Ömer koymayı düşünüyorum