Momocuk-48 ogretmen_anneee mirza yağız efe kayra karan dışında ali ismi emin olum mükemmel bir isim koca memlekette isim bitti daha öncede demiştim Türk dizi ve ünlüleri olmasa doğacak bebekler isimsiz kalıcakmış resmen 😂
Momocuk-48 Ben keremşah yada kerem düşünüyorum eşimin babası rahmetli onunkide olucak kesinleşti kerem fehmi olucak yada fehmialpmi olsa buna karar veremedim
Yarenaybuke Momocuk-48 ben iki isim seviyorum herzaman ama isimler oyle uzun olmayacak bence icinize hangisi siniyorsa onu koyun ben hep boyle istiyordum allah nasip edeesede boyle koyacagim 😊
Momocuk-48 ElifB08 iyide işte baba isimleri aşırı eski çocuk büyüyünce beğenmicek😂 kızacak bize ondan yanınada bişi sıkıştırmak istiyo insan
ElifB08 Momocuk-48 ne isim koyduğunuzu bilmiyorum tabi dede isminin yanına bir isim eklenmesi çocuğu kurtarır -ki büyüklerin isimlerinin konmasına çok karşıyım- ☺️
hellobaby0 Seda1992 anlamı çok güzel ama Azeriler daha çok kullanıyor diye biliyorum dini anlamı güzel ama dün bakmıştım ☺️
[silindi] Eusluu Peygamber edendimizin ismi Muhammed Mustafa olduğu için Sünnet diyor olabilirler ben de hoca torunuyum ama dedem bize böyle bir şeyden bahsetmedi hiç bilmiyordum gerçekten…
Eusluu [silindi] Arkadaşlar sünnet nedir peygamber efendimizi örnek alıp onun yaptığı güzel davranışları uygulamak ama peygamber efendimiz kendi ismini kendimi koymuş sünnet olsun 2 isim koymak.bence biraz saçmalanmış. Sünnet ne demek önce onu öğrenelim 🤷♀️
Demetermis [silindi] aslında tek isim sünnettir çünkü peygamber efendimiz torunları dahil çevresindeki hiçbir bebeğe iki isim koymamış benim eşimde iki isim çok istedi ama öğreninc vazgeçti
Melek2128 ogretmen_anneee Zanyar, ömür, toprak, miraç, siraç, umut, emir, Yusuf, doruk, efe ben Zanyar düşünüyorum oğluma Allah nasip ederse, 34+5 olduk biz 😍💙
Evindarr ogretmen_anneee benim de oğlum olacak Allah’ın izniyle Ağustos’ta doğuracam inşallah Adını Ali İmran koymayı düşünüyoruz 💗 Allah herkesin çocuğunu bağışlasın 🤲💗
Eusluu ElifB08 @Momocuk-48 yaaa dede ismi koymak nedir zaten soyadlarını taşıyor görende padişah soyu yürütcez sanır 🤣 erkek taraflarındaki bu kibir neden yA 🤣🤣🤷♀️
Momocuk-48 ElifB08 bende inanın hiçmi hiç istemiyorum ki birde görümce hanımda koydu yeni dığum yaptı o durum zaten ekstra fiyasko😂 koymayalım diyincede adam küsüyor hadi ne edeyim kerem fehmialp yada alpsiz olacak ütelik keremi ben buldum diyede beğenilmiyor