Nlgn54 Benimde kızım olacak İnsALLAH ama Nil Mina ve Lina arasında çok kararsızım sizce hangisi daha güzel
honeyland hugeeyedgirl Açelya veya Asya çarptı benim gözüme de 🌺 İpek de çok hoş 💖 fikir olsun bana da
ElifB08 anne06__ kızım olursa Lilya ya da Belis düşünüyorum. Eşimde Asel ismini çok beğeniyor ama adım başı bu işimi duyuyorum, o yüzden daha az duyulmuş isimler favorim
alyaninannesi2 Sevdacee yaaa bende alya koyacağım ama dua da kararsız kaldım biraz hiç dua isminde birini duymamıştım bi arkadaşa alya koyucam deyince oda dedi bir tanıdık alya dua koydu hoşuma gitti ama nasıl olur bilemedim
Blablabla alyaninannesi2 alya dua çok duyuyorum sanırım bir arada anlamlı daha anlamlı ya da güzel uyumlu geliyor insanlara altı yaşında duydum en büyük sanırım
Sevdacee alyaninannesi2 ilk benimde tuhafıma gitti mi ama telaffuz ettikçe çok hoşuma gitmeye başladı zaten alya ismi kullanılır ama dua da kenarında kalsın diye düşündük
Prensesiminyolculugu jellymon Lena ismi çok hoşuma gitti ikinci isim olarak düşüneceğim teşekkür ederim 🐣😍
Mayamina Üniversitede iken sevdiğimi söylediğim tüm isimleri arkadaşım çocuklarına koydu🤦🏼♀️😀 şimdi ben arayışlardayım ama Sahra ismine karar vermiş gibiyiz bakalım